Okuma Sampiyonuna Dünya Klasikleri Hediye Etti

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, geçtigimiz günlerdeki esnaf ziyaretlerinde karsilastigi ve “Ben Türkçe ögretmeni olacagim” seklinde talebini dile getiren kitap okuma sevdalisi Yusuf Özkul’u ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Okuma Sampiyonuna Dünya Klasikleri Hediye Etti
Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan adayi Faruk Özlü, her yastan vatandasa dokunmaya devam ediyor. Baskan Özlü, geçtigimiz günlerde “Ben Türkçe ögretmeni olacagim” diyerek sosyal medyada gündem olan videosunun basrolü Yusuf ve ailesini evinde ziyaret etti. Aziziye mahallesinde sürpriz sekilde gerçeklesen ziyarette karsisinda belediye baskanini karsisinda gören Yusuf ve annesi Baskan Özlü’yü evlerine davet etti. Okumayi çok sevdigini yineleyen Yusuf, okuma yarismasinda kazandigi birincilik madalyasi ile Özlü’yü misafir etti.

“TOGG’U senin yaptigini biliyorum”

Yusuf ve ailesi ile sohbet eden Baskan Özlü, okumayi çok seven minige Dünya Klasiklerinden olusan bir kitap seti hediye ederken matematik derslerine de katkida bulunmasi amaciyla kitaplar ve çarpim tablosu verdi. Küçük Yusuf’un sohbet sirasinda söyledigi sözler Baskan Özlü’yü duygulandirirken “Ben sizi zaten çok iyi taniyorum. Kütüphaneleri gördüm çok begendim. Simdi tek basima gidemiyorum ama çok begendim. Bir de siz TOGG’u yaptiniz. Sizinle tanistigim için çok mutluyum” dedi.

Yusuf ve agabeyine ögüt veren Baskan Özlü; “Okumak düsünce hayatimiz için en önemli yatirimdir. Kendine bir hedef koy ve o hedefe dogru yapacaklarin için çalis. Çalisinca her sey olur. Vatanina ve milletine katkida bulunmak için kendini her zaman gelistir” dedi.

Ailenin tir soförlügü yapan babasi ve Ankara’da Hukuk Fakültesi okuyan kizlari ile de görüntülü konusan Baskan Özlü, Yusuf’a annesi ve agabeyine misafirperverlikleri için tesekkür ederek adresten ayrildi.
Kaynak: İHA