17 Yasinda Direksiyon Basini Geçti, Kaçarken Polisi Yaraladi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde uygulama noktasindan kaçan 17 yasindaki sürücü, polisin yere düsmesine ve yaralanmasina sebep oldu. Polis hastaneye kaldirilirken, ehliyetsiz sürücü ve yanindaki sahis yakalandi.

17 Yasinda Direksiyon Basini Geçti, Kaçarken Polisi Yaraladi
Olay, aksam saatlerinde Nenehatun Mahallesi Turgut Reis Caddesi Bostan Sokak’taki Denizyildizlari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Uygulama yapan polis ekipleri bir otomobili durdurdu. Polis memuru S.Y., otomobilin camini açtirarak sürücüden evraklarini istedi. Panikleyen sürücü gaza basti. Bu sirada eli ise otomobilin caminda bulunan polis, gaza basilmasiyla dengesini kaybederek yere düstü. 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasi üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan polis, Gebze Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi.

17 yasinda çikti

Kaçan sürücü ve yanindaki sahis ise kisa sürede yakalandi. Ismi ögrenilemeyen sürücünün 17 yasinda ve ehliyetsiz oldugu ögrenildi.

Öte yandan, Darica Kaymakami Yüksel Kara ve Darica Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, hastanede tedavi altina alinan ve saglik durumu iyi oldugu ögrenilen polis memurunu ziyaret etti. Polisin düsmesi sonucu basini yere çarptigini söyleyen Kaymakam Kara, "Yapilan kontrol ve tetkiklerde korkulacak bir sey olmadigi görüldü.

Polisimizin Allah’a sükür saglik durumu çok iyi, taburcu oldu. Hepimize geçmis olsun" dedi.

Kaynak: İHA