Tutak'ta 150 Kisilik Deva Partisi Heyeti AK Parti'ye Katildi

Agri’nin Tutak ilçesinde DEVA Partisi Ilçe Baskani Cesim Sosa ve beraberindeki 150 kisilik heyet Savci Sayan’in girisimleri ve iknalari sonucunda AK Parti’ye katildi.

Tutak'ta 150 Kisilik Deva Partisi Heyeti AK Parti'ye Katildi
AK Parti Tutak Belediye Baskani Adayi Fevzi Sayan’in seçim koordinasyon merkezinde DEVA Partisi Ilçe Baskani Cesim Sosa ve 150 kisilik yönetimi ve üyeleri ile bulusan Agri eski Belediye Baskani Savci Sayan, katilimlarindan dolayi duydugu memnuniyet ve mutlulukla AK Parti rozetlerini takti.

Yogun ve hummali çalismalari ile bölgedeki çalismalarini sabahin ilk isiklarindan gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Savci Sayan, hane ziyaretleri disinda farkli parti yöneticileri ve üyelerini de AK Parti saflarina katmak için ikna çabalarini sürdürüyor. Tutak’ta Memleket Partisi Ilçe Baskani Turan Aydin ve 40 kisilik ekibini AK Parti’ye kazandiran Savci Sayan, bu kez de DEVA Partisi ilçe yönetimini ikna ederek AK Parti’ye katilimlarini sagladi.

"Ilçemizin gelecegi için büyük çabalar sarf edecegimize, çalismalar yapacagimiza dair sizlere sözümüz var" diyen eski Agri Belediye Baskani Savci Sayan, “Tutak’ta 7 belediye baskan adayimiz var, hepsine ayri ayri basarilar diliyorum. Ama Tutak ilçesi olarak AK Parti’nin ve Cumhurbaskanimizin destegini alarak çok daha iyi bir Tutak olusturacagimiza ve güzellestirecegimize canigönülden inaniyorum. Dolayisi ile bu düsüncelerimizi ilçemizin kanaat önderlerine, parti liderlerine, parti baskanlarina sürekli anlatiyoruz. Geçtigimiz günlerde AK Parti’mize katilimlar olmaya basladi.

Tutak’in gelecegi için Ankara’da benim destegim ile belediye Baskanligi görevini kazanan AK Partili adayimizla birlikte hizmetler için mücadele edecegiz. Elbette ki bizim Tutak’tan baska bir düsüncemiz yok. Biz Tutak’in ne kadar kadim ve önemli bir ilçe oldugunu biliyoruz. Kardesligin hakim oldugu, dostlugun, birligin ve beraberligin hakim oldugunu hepimiz çok yakinen biliyoruz. Bu kardesligi, birlikteligi daha da ileriye götürmek için güzel hizmetler almak için bende bu ilçenin bir evladi olarak Ankara’daki dostlarimin destegi ile Ankara’daki bakanlarin destegini alarak Ankara’da Sayin Cumhurbaskanimizin destegini alarak AK Parti’nin hizmetlerinden faydalanarak Tutak’i ileri bir yere götürmek istiyoruz. Elbette ki Tutak hepimiz için çok önemli. Bugün burada yine bir katilim yapacagiz. DEVA Partisi ilçe baskani, yönetimi ile birlikte Tutak’in gelecegi için AK Parti’mize katilim saglayacak. Biz de gövdemizi Tutak için tasin altina koymaya haziriz dediler. Yanlarinda bulunan kanaat önderleri ile birlikte gelerek bizleri mutlu ettiler” dedi.

AK Parti’ye katilim töreni, Agri Eski Belediye Baskani Savci Sayan’in; DEVA Partisi Tutak ilçe Baskani Sayin Cesim Sosa ve beraberindeki 150 kisilik gruba AK Parti rozeti takmasinin ardindan son buldu.
Kaynak: İHA