Sevgililer Günü Döneminde En Çok Tercih Edilen Ürünler Akilli Telefonlar Oldu

Elektronik perakendecisi MediaMarkt’in Sevgililer Günü kampanyasi ilgi gördü. Özellikle akilli telefonlar, bu özel dönemde tüketicilerin en çok tercih ettigi ürünler arasinda yer aldi.

Genis ürün yelpazesiyle teknoloji severlere konforlu alisveris keyfi sunan MediaMarkt, Sevgililer Günü döneminde yaptigi kampanyalara ait verileri paylasti. Sevgililer Günü’nü de kapsayan subat ayinin ilk iki haftasinin verilerine göre, sevdiklerine hediye almak isteyenlerin ilk tercihi akilli telefonlar oldu.

Online alisveriste akilli telefonlar, kablosuz ve robot süpürgeler büyük ilgi gördü

MediaMarkt’in Sevgililer Günü döneminde yaptigi kampanyalarin verilerine göre, mediamarkt.com.tr adresi üzerinden yapilan alisverislerde en çok satilan ürün akilli telefonlar oldu. Akilli telefonlarin ardindan en çok tercih edilen diger ürün grubu kablosuz ve robot süpürgeler oldu. Bu durum, modern teknolojilere olan ilginin sadece iletisim araçlariyla sinirli kalmadigini, ayni zamanda günlük ev islerinde de tüketicilerin hayatini kolaylastiracak yenilikçi çözümlere yönelik bir egilim oldugunu gösteriyor.

Magazalara gelen tüketiciler telefon aksesuarlarini tercih etti

Sevgililer Günü kampanyalarinin oldugu subat ayinin ilk iki haftasinda ve Sevgililer Günü’nde, Türkiye genelindeki 97 MediaMarkt magazasina gelen ziyaretçiler akilli telefonlarin yani sira sarj cihazi, ekran koruyucu ve kablosuz kulaklik gibi telefon aksesuarlarina da yogun ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA