Beyoglu'nda 'Laf Atma' Kavgasi Açiklamasi Kadin Ortaligi Birbirine Katti

Beyoglu’nda araciyla yol kenarinda bekleyen bir kadinin yanina yaklasan bir sahis, iddiaya göre laf atinca ortalik karisti. Kavgada küfürler savuran genç kadini çevredeki vatandaslar güçlükle sakinlestirdi. Olay esnasinda araciyla olay yerinden uzaklasmaya çalisan sahis, farkli bir araçla da çarpisarak kaza yapti. Yasananlar kameralara yansidi.

Beyoglu'nda 'Laf Atma' Kavgasi Açiklamasi Kadin Ortaligi Birbirine Katti
Beyoglu Tarlabasi Bulvari üzerinde geçtigimiz günlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir kadin yol kenarinda bekledigi esnada yanina lüks bir araç yaklasti. Aracin içindeki sahsin laf atmasi üzerine genç kadin ile sahis arasinda kavga çikti.

Kadin öfkeden deliye döndü

Kavgayi gören çevredeki vatandaslar ve esnaf ikiliyi ayirmak için büyük çaba gösterdi. Bir vatandas, polis çagrilmasini isteyen genç kadini sakinlestirmek için dakikalarca ugrasti. O esnada araciyla olay yerinden kaçmak isteyen sahis, kalkis yaptigi esnada farkli bir araçla çarpisinca kaçamadi. Yasanan ilginç anlar bir vatandasin cep telefonu kamerasi tarafindan anbean kaydedildi. Taraflarin birbirlerinden sikayetçi olmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA