Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ömürlük Eserleri Ilçemize Kazandirdik'

Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, “Türkiye Yüzyili’nda gelecege yönelik çalismalarimizla ömürlük eserleri ilçemize kazandirdik” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ömürlük Eserleri Ilçemize Kazandirdik'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik Uludag Mahallesi Semt Pazari’nda pazarci esnafi ve vatandaslarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaslar tarafindan yogun bir ilgiyle karsilanan Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’imizi projeler ve yatirimlarla ihya etmeye devam ediyoruz. Ilçemiz için kaybedecek bir dakikamiz bile yok” diye konustu.



“Canik’te hiz kesmeden yola devam”

Samsun Sehir Hastanesi, Canik Yeni Bulvar Yolu, Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezi, Canik Hükümet Konagi, Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi, Canik Polis Merkezi, Mert Irmagi Islahi Projesi ve daha pek çok uzun yillar vatandaslara hizmet edecek eserleri ilçeye kazandirdiklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Türkiye Yüzyili’nda gelecege yönelik çalismalarimizla ömürlük eserleri ilçemize kazandirdik. Projeler ve yatirimlarla ilçemize deger katarken, hemsehrilerimizin kamu hizmetlerine yerinde ve hizli bir sekilde ulasmasini sagladik. Allah’in izniyle 31 Mart aksami hemsehrilerimizin destegiyle sandiktan zaferle ayrilacak, Canik’te hemsehrehrilerimizle gönül gönüle gerçek belediyeciligi sürdürecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA