Baskan Çiftçi Açiklamasi 'Yarinin Çayirova'sini Insa Etmeye Devam Edecegiz'

Çayirova Belediye Baskan Adayi Bünyamin Çiftçi, "Bir hayalimiz vardi Çayirova’mizi gelecege hazirlamak. Bu noktada da yeni çalismalar yapiyoruz. Büyük projeleri ilçemize kazandirdik ve kazandirmaya da devam ediyoruz. Yarinin Çayirova’sini insa etmeye devam edecegiz" dedi.

Baskan Çiftçi Açiklamasi 'Yarinin Çayirova'sini Insa Etmeye Devam Edecegiz'
31 Mart’ta gerçeklestirilecek yerel seçimler öncesinde saha çalismalarina devam eden AK Parti Çayirova Belediye Baskan Adayi Bünyamin Çiftçi, ilçedeki hemsehri dernekleriyle bulusmayi sürdürüyor. Bu kapsamda Bünyamin Çiftçi, Bayburt Adabasi Köyü Sosyal Yardimlasma Dernegi’ne konuk oldu.

Programda konusma gerçeklestiren Baskan Çiftçi, "Yaklasik 5 yildir sizlerin hizmetinde bulunuyoruz. Çayirova’miza 5 yil boyunca hizmet ettik. Cumhur Ittifaki belediye baskani ve belediye baskan adayi olarak sizlerin huzurunuzdayim. Cumhurbaskanimizin belediyecilik anlayisiyla son 5 yildir Çayirova’mizda hizmet yaptik. Biz Çayirova’da yasiyoruz, Çayirova’da ikamet ediyoruz. Ilçemize neler yapilmasi gerektigi noktasinda meselenin farkindayiz. 2019’da ilçemizin gelecege hazirlanmasi noktasinda belli basli adimlarin atilmasi gerektigini biliyorduk ve bu noktada da önemli adimlar attik. Yarinlarin Çayirova’sini insa etmek adina tespit ettigimiz çalismalari, mevcut belediye görevlerimizle birlikte bir arada yaptik. Yeni okul arsalari üretmemiz gerekiyordu ve bunu basardik. Bir hayalimiz vardi Çayirova’mizi gelecege hazirlamak. Bu noktada da yeni çalismalar yapiyoruz. Büyük projeleri ilçemize kazandirdik ve kazandirmaya da devam ediyoruz. Yarinin Çayirova’sini insa etmeye devam edecegiz. Bilgi evlerinde çocuklarimiza anaokulundan üniversiteye kadar olan süreçte destek oluyor ve onlarin egitim hayatina katkida bulunuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA