Bu Köpegin En Büyük Tutkusu Kamyonetin Tavaninda Yolculuk Etmek

Artvin’in Kemalpasa ilçesinde sahibinin kamyonetinin tavaninda seyahat eden köpek ilçenin maskotu haline geldi.

Bu Köpegin En Büyük Tutkusu Kamyonetin Tavaninda Yolculuk Etmek
Ilçeye bagli Üçkardes köyünde yasayan Adem Kabaosmanoglu’nun yavruyken sahiplendigi ‘Pamuk’ isimli köpek, kamyonetin içinde degil, kasasinda degil, tavaninda seyahat ediyor. Görenlerin saskin bakislari arasinda aracin tavanina çikan köpek ayakta kilometrelerce yol kat ediyor.

Köpeginin düsmesinden yada basina bir sey gelmesinden korkan Kabaosmanoglu, araç içinde yada kasasinda durmasi için çok ugrassa da bunu basaramamis. Her seferinde aracin tavanina çikan köpek, ilçede adrenalin tutkunu köpek olarak taniniyor. Sahibinden bir an olsun ayrilmayan 2 yasindaki Pamuk, sadece araç kullanirken sahibinin yaninda ayrilarak aracin tavanina çikiyor.

Bu durum karisinda ilk zamanlari çok tedirgin oldugunu ifade eden Kabaosmanoglu, zamanla köpegin bu durumuna alistigini aracinin da ona göre dikkatli kullandigini söyledi.

Köyden ilçeye aracin tavaninda giden Pamuk, ilçede gezerken bile aracin tavanindan inmiyor. Bu durumu görenler ise hemen cep telefonuna sariliyor.

Köpegin sahibi Adem Kabaosmanoglu, yaptigi açiklamada "Kamyonete bindigimde Pamuk, ön kapidan tampona oradan kaputa atlayarak tavana çikar. Hep tavanda ayakta seyahat eder. Bu durum oldukça dikkat çekiyor görenler hep soruyor ’Nasil alisti?’ diye. Fotograflarini çekerek sosyal medyada paylasiyorlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA