PKK’nın baş gelir kaynağına ağır darbe! 105 kilogram 800 gram eroin ve 92 kilogram skunk ele geçirildi

Adana polisi, 2 ayrı operasyonda PKK’nın baş gelir kaynağı olan uyuşturucuya ağır darbe vurdu. Narkotik ekipleri, karı-kocanın bulunduğu pikapta 105 kilogram 800 gram eroin, bir başka kamyondan ise 92 kilogram skunk ele geçirdi.

PKK’nın baş gelir kaynağına ağır darbe! 105 kilogram 800 gram eroin ve 92 kilogram skunk ele geçirildi
Terör örgütü PKK'nın baş gelir kaynağı olan uyuşturucuyla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Adana'da polis tarafından yapılan 2 ayrı operasyonda 105 kilogram 800 gram eroin ve 92 kilogram skunk ele geçirdi. Narkotik ekipleri eroini, karı-kocanın bulunduğu pikapta, sentetik uyuşturucu skunkı ise bir kamyonda ele geçirdi.

PKK’nın baş gelir kaynağına ağır darbe! 105 kilogram 800 gram eroin ve 92 kilogram skunk ele geçirildi

İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, operasyonları gerçekleştiren narkotik ekiplerini tebrik etti. Uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılıklarının hep süreceğini kaydederek Arıkan, "Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük sorunlarından birisi olan uyuşturucu ile mücadeleyle olan kararlılığımızı söylemiştik. Dün olduğu gibi bugünde uyuşturucu tacirleriyle mücadele etmeye devam ediyorsunuz. Siz sokağa ne kadar hakim olursanız, sokakta ne kadar suçluyu adalet mekanizmasının karşısına çıkartıp onların gerekli cezaları almasını sağlarsanız dışardaki vatandaşlarımız, aynı zamanda bizim de akrabalarımız, eşimiz, dostumuz evinde gayet rahat bir şekilde uyur. Israrla, 'sokağa hakim olun' diyorum daha da başka bir şey demiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan karı-koca ile birlikte toplam 3 kişi tutuklandı.

EROİN EVLİ ÇİFTİN ARACINDAN ÇIKTI

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte yüklü miktarda uyuşturucu geldiği yönünde istihbarat aldı. Narkotik ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde Nazım G. idaresindeki pikap, İncirlik park alanında durdurdu. Araçtaki Nazım G. ve eşi Gazal G. gözaltına alındı. Pikapta yapılan aramada 210 pakette toplam 105 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde Gazal G.'nin, "Aracı eşim kullanır maddelerden herhangi bir bilgim yoktur" dediği öne sürüldü. Nazım G. ise susma hakkını kullandı. Karı-koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PKK’nın baş gelir kaynağına ağır darbe! 105 kilogram 800 gram eroin ve 92 kilogram skunk ele geçirildi

PARAYA İHTİYACIM VARDI

Narkotik polisleri Mehmet T.'nin kamyonuyla kente yüklü miktar uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaştı. Polis, Mehmet T.'nin kullandığı kamyonu takip etmeye başladı. Takip sonucunda İncirlik park alanında Mehmet T.'nin kullandığı araç durduruldu. Şüpheli gözaltına alınırken, kamyonda yapılan aramada 155 pakette 92 kilogram skunk ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde, "Paraya ihtiyacım olduğu için taşıdım" dediği öğrenilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EMNİYET MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, başarılı iki ayrı operasyon gerçekleştiren narkotik ekiplerini tebrik etti. Uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılıklarının hep süreceğini kaydederek Arıkan, "Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük sorunlarından birisi olan uyuşturucu ile mücadeleyle olan kararlılığımızı söylemiştik. Dün olduğu gibi bugünde uyuşturucu tacirleriyle mücadele etmeye devam ediyorsunuz. Siz sokağa ne kadar hakim olursanız, sokakta ne kadar suçluyu adalet mekanizmasının karşısına çıkartıp onların gerekli cezaları almasını sağlarsanız dışardaki vatandaşlarımız, aynı zamanda bizim de akrabalarımız, eşimiz, dostumuz evinde gayet rahat bir şekilde uyur. Israrla, 'sokağa hakim olun' diyorum daha da başka bir şey demiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.