Otel Odasinda Ölü Bulunan Gençle Ilgili Yeni Gelisme Açiklamasi 1 Kisi Tutuklandi

Çankiri’da gizlice girdigi otel odasinda temizlikçi tarafindan ölü bulunan 22 yasindaki gencin ölümü ile ilgili gözaltina alinan 1 kisi tutuklandi.

Otel Odasinda Ölü Bulunan Gençle Ilgili Yeni Gelisme Açiklamasi 1 Kisi Tutuklandi
Olay, dün il merkezinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelde görevli temizlik personeli, temizlik için girdigi odada Berat Karakus’un (22) cansiz bedeni ile karsilasti. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi incelemede Berat Karakus’un hayatini kaybettigi belirlendi. Olay yerinde cumhuriyet savcisi ve polis ekipleri tarafindan yapilan incelemelerin ardindan gencin cenazesi morga kaldirildi.

Otel odasina gizlice girdi

Olayla ilgili Çankiri Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan baslatilan incelemeler neticesinde, otel odasinin Ç.G. isimli sahis tarafindan ayirtildigi ögrenildi. Gece saatlerinde Berat Karakus’un odaya gizlice girdigi belirlenirken, sabaha kadar odada kalan iki gençten Ç.G.’nin sabah saatlerinde otelden ayrildigi tespit edildi. Temizlik görevlisi bos oldugunu düsündügü otel odasina temizlik için girdiginde Karakus’un cansiz bedeni ile karsilastigi belirtildi.

Süpheli tutuklandi

Gencin ölümü ile ilgili gözaltina alinan Ç.G. emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Hakim karsisina çikartilan Ç.G. tutuklandi. Berat Karakus’un kesim ölüm sebebinin ise otopsi raporunda kesinlesecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA