MASKI Ile Mahalleler Modern Görünüme Kavusuyor

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesi kapsaminda Selendi ilçesine bagli Ziraman mahallesini modern bir görünüme kavusturuyor. Öte yandan MASKI Genel Müdürlügü Ilçe Hizmetleri Daire Baskani Serpil Çakir, 154 mahalle projesi kapsaminda alt ve üstyapisi yenilenen Saruhanli ilçesine bagli Satirlar mahallesini ziyaret etti.

MASKI Ile Mahalleler Modern Görünüme Kavusuyor
154 Mahalle Projesiyle kirsal mahalleleri saglikli alt ve üstyapiyla tanistiran MASKI Genel Müdürlügü, Selendi’nin Ziraman Mahallesinde de çalismalarinda önemli asama kaydetti.

Mahallede 2 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hatti ve 50 metreküplük prefabrik içme suyu deposu çalismalari tamamlandi. Altyapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan 12 bin metrekarelik üstyapi çalismasi tüm hiziyla ilerliyor.

Mahallelerine yapilan hizmetlerden duydugu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtari Bayram Saglam, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimizin destekleriyle mahallemizin altyapisi ve üst yapisi yenileniyor. Çalismalarin tamamlanmasiyla yillarin sorunu ortadan kalmis olacak. Suan alt yapi çalismalarimiz bitti. Üst yapi çalismalari da hizli bir sekilde ilerliyor. Yapilan hizmetlerden dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e çok tesekkür ederim” dedi.

Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün vizyonu dogrultusunda Selendi ilçemize bagli Ziraman Mahallesinde alt yapi çalismalarimizi tamamladik. Mahallemizde 2 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre de içme suyu hatti imalati yaptik. Suan üst yapi çalismalarina baslandi. Hayirlisiyla kisa bir zaman dilimi içerisinde bu çalismalarimiz da tamamlanacak. Kirsal mahallelerimizin kalkinmasi ve merkez mahallelerden farki kalmamasi için yogun mesai harciyoruz. Çalismalarin hemserilerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.



MASKI’den satirlar mahallesine ziyaret

MASKI Genel Müdürlügü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek muhtarlarin görüslerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda Ilçe Hizmetleri Daire Baskani Serpil Çakir, 154 mahalle projesi kapsaminda alt ve üstyapisi yenilenen Saruhanli ilçesine bagli Satirlar Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Daire Baskani Çakir’a, Büyüksehir Belediyesi Saruhanli Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Serdar Özgedik de eslik etti. Mahalle Muhtari Gürcan Eroglu ile bir araya gelen Daire Baskani Serpil Çakir, istek ve talepleri dinledi. Muhtar Gürcan Eroglu’na Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini da ileten Daire Baskani Çakir, Baskan Ergün adina getirdigi hediyeleri takdim etti.

Mahalle muhtari Gürcan Eroglu, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatlariyla mahallemizde MASKI Genel Müdürlügü tarafindan 15 milyon TL yatirim bedeli ile alt ve üstyapi yatirimi yapildi. Mahallemiz adeta yenilendi, çok güzel oldu. Sorunlarimiz çözüldü. Cengiz Baskanimiz ve ekiplerine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA