Türker Inanoglu Iletisim Fakültesi Ögrencilerine 4 Ödül

Karabük Üniversitesi Türker Inanoglu Iletisim Fakültesi, Radyo Televizyon Yayincilari Meslek Birligi (RATEM) tarafindan düzenlenen ‘Üniversiteliler Arasi Iletisim Fikirleri Yarismasi’nda iki kategoride 4 ödül kazandi.

Türker Inanoglu Iletisim Fakültesi Ögrencilerine 4 Ödül
Kültür ve Turizm Bakanligi ile UNESCO Türkiye Milli Komisyonunun katkilariyla Radyo Televizyon Yayincilari Meslek Birligi (RATEM) tarafindan bu yil 13. Üniversiteliler Arasi Iletisim Fikirleri Yarismasi düzenlendi.

Yarismada kamuoyunun korsanla mücadele konusunda uyarilmasi ve telif bilincini desteklemeye yönelik eserler yer aldi. Seçici kurul tarafindan ödül almaya hak kazanan eserler, Radyo, Televizyon, Gazete-Dergi, Yeni Medya ve Çizgi Film-Animasyon olmak üzere 5 ayri kategoride degerlendirildi. 49 üniversiteden yaklasik 500 projenin katildigi ve proje danismanligini Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Ögr. Üyesi Burak Türten’in yaptigi yarismada, Türker Inanoglu Iletisim Fakültesi ögrencileri Kenan Kuliev, Berat Aktog, Abdullah Mansur “Radyo” kategorisinde birincilik ödülüne, Hüdanur Güler ve Melike Kaya üçüncülük ödülüne, “televizyon” kategorisinde Dogukan Aydin, Abdulsamet Mavi, Alper Kaya, Muhammed Agar ikincilik ödülü ile Kagan Aktin, Hüdanur Güler ve Melike Aydin ise üçüncülük ödülüne layik görüldü.

Karabük Üniversitesi Türker Inanoglu Iletisim Fakültesi ögrencilerine ödüllerini TRT Radyo Dairesi Baskani Hamit Yaz, Asya Pasifik Yayincilar Birligi Fikri Mülkiyet ve Hukuk Komitesi Baskani Suranga Jayalath, TRT Istanbul Radyosu Müdürü Ali Fuat Gülmez takdim etti.
Kaynak: İHA