Sungurlu'da Kursiyerler Gazzeliler Için Giysi Dikti

Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü olarak baslatilan "Biz Hep Yaninizdayiz" temali Gazze’ye giyecek yardimi kampanyasi çerçevesinde, Sungurlu Halk Egitimi Merkezi tarafindan çocuk ve kadin giysileri basta olmak üzere her türlü kiyafeti içeren 30 adet yardim kolisi, Gazze’ye ulastirilmak üzere hazir hale getirildi.

Sungurlu'da Kursiyerler Gazzeliler Için Giysi Dikti
Proje hakkinda açiklamalarda bulunan Kurum Müdürü Ayhan Keyvanoglu, "Gazze’ye giyecek yardimi konusunda ne yapabiliriz diye aramizdaki is birligi ve planli çalisma konusunda usta ögreticilerimizle toplanti yaptik. Arkadaslarimizin oldukça istekli olusu ve gönüllü olarak çalismalara katki sunma çabalari bizleri fazlasiyla mutlu etti. Usta ögretici arkadaslarimiz, mesai kavramini bir kenara birakip, kursiyerleri ile birlikte isi sahiplenip fedakarca çalistilar. Verilen görevleri en kisa sürede ve fazlasiyla yerine getirdiler. Kendilerine çok tesekkür ediyorum. Bu konuda maddi ve manevi destek olan yönetici arkadaslarima, personelimize ve özelikle belirtiyorum ki, usta ögreticilerimize ve kursiyerlerimize çok tesekkür ediyorum" dedi.

Keyvanoglu, “Kriz ya da acil durumlarda Halk Egitimi Merkezi olarak tamamen kendi imkanlarimizla, yapabileceklerimizi test etmemiz ve hareket kabiliyetimizi görme açisindan da oldukça faydali olan Gazze’ye giyecek yardimi konusunda, özellikle çocuk ve kadin giysileri basta olmak üzere, her türlü kiyafeti içeren 30 adet yardim kolisi, Gazze’ye ulastirilmak üzere hazir hale getirildi" seklinde konustu.

Kaynak: İHA