Bayrakli'da Ücretsiz Dis Poliklinigi Sayisi 7'Ye Çikti

Bayrakli Belediyesinin, ücretsiz saglik hizmeti kapsaminda yillik ortalama 20 bin ilçe sakinini agirlayan agiz ve dis sagligi polikliniklerinin sayisi 7’ye yükseldi.

Bayrakli'da Ücretsiz Dis Poliklinigi Sayisi 7'Ye Çikti
Bayrakli Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü; ücretsiz poliklinik, hasta nakil, enjeksiyonun yani sira bünyesinde bulundurdugu ücretsiz dis üniteleri ile vatandaslarin agiz sagligi için de çalismalarini sürdürüyor. Her yil ortalama 20 bin vatandasin dis sagligi problemlerine çözüm bulan Bayrakli Belediyesi, Baskan Serdar Sandal’in talimatiyla agiz ve dis polikliniklerinin sayisini 7’ye çikardi. Ilçe sakinleri ücretsiz saglik hizmeti kapsaminda dis muayenesi, dolgu ve çekim gibi islemlerini kolaylikla yaptirabilecek.

Adalet Mahallesi’nde, 75. Yil Mahallesi’nde, Onur Mahallesi Atatürk Amfi Tiyatro’da, Gümüspala Pazar Yeri’nde, Nafiz Gürman Kültür Merkezi’nde, Postacilar Ismet Inönü Kültür Merkezi’nde devam eden ücretsiz saglik hizmetlerine, tamamen yenilenerek saglik merkezine dönüstürülen Refik Sevket Ince Mahallesi eski muhtarlik binasindaki agiz ve dis sagligi poliklinigi de eklendi. Yeni muhtarlik binasinin yapilmasiyla atil halde kalan bina bastan sona yenilendi.

Bayrakli’da toplum sagligini korumak için çalismalar yaptiklarini belirterek bu anlamda yatirimlarin da sürecegini belirten Baskan Serdar Sandal, “Refik Sevket Ince Mahallemizde 7’nci agiz ve dis sagligi poliklinigimizi hizmete açmaya hazirlaniyoruz. Amacimiz daha fazla vatandasimiza ücretsiz saglik hizmeti vermek ve bu zorlu ekonomik sartlarda bir nebze de olsa yüklerini hafifletmek. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA