'Balkona Çikacagim' Dedi, Apartman Bahçesinde Ölü Bulundu

Antalya’da bir apartmanin 7’nci katindaki dairede oturan 50 yasindaki adam, ‘balkona çikacagim’ dedikten sonra apartman bahçesindeki beton zemin üzerinde ölü bulundu. Hayatini kaybeden adamin damar tikanikligi nedeniyle sol bacaginin kesildigi ve sag bacaginin da kesilme korkusu nedeniyle ailesine sürekli yatalak kalmak istemedigini söyledigi ögrenildi.

'Balkona Çikacagim' Dedi, Apartman Bahçesinde Ölü Bulundu
Olay, Konyaalti ilçesi Altinkum Mahallesi 442 Sokak üzerindeki 7 katli apartmanin en üst katinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, annesiyle ve kardesiyle birlikte yasayan Isa S. (50), kardesine balkona çikacagini söyledi.

Iddiaya göre Isa S., içeri bir süre boyunca gelmeyince kardesi balkona çikti ancak agabeyini göremedi. 7’nci kattaki dairelerinden asagi bakan Isa S.’nin kardesi, agabeyini yerde kanlar içerisinde görünce durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbarin ardindan olay yerine saglik ekipleri ve polis sevk edildi. Belirtilen adrese gelen saglik ekipleri, apartman bahçesindeki beton zeminde bulunan Isa S.’nin yasamini yitirdigini belirledi.

Olay sonrasi Isa S.’nin ailesi büyük üzüntü yasarken, polis olayla ilgili inceleme baslatti. Ekiplerin, intihar ihtimal üzerinde durdugu ögrenilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasi ve savci incelemesinin ardindan Isa S.’nin cenazesi otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan damar tikanikligi nedeniyle sol bacagi daha önce kesilen Isa S.’nin, aile yakinlarina sag bacaginin da kesilme korkusu oldugunu ve sürekli yatalak kalmak istemedigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA