Siirt Belediyesi Minik Adimlar Kresinde Karne Heyecani Yasandi

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde bulunan Orhan Dogan Parkindaki Minik Adimlar Kres ve Gündüz Bakim Evinde ögrenim gören ögrenciler karne heyecani yasadi.

Siirt Belediyesi Minik Adimlar Kresinde Karne Heyecani Yasandi
Belediye Baskani Basdanismani Sefik Erden ile Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Merve Isikoglu’nun katilimiyla düzenlenen karne törenine, kres ögrencileri ile velileri katildi.

Siirt Belediyesi Orhan Dogan Parkinda faaliyet gösteren kres, çocuklara kültürel ve sosyal gelisim imkani sagliyor. Minik Adimlar Kresinde düzenlenen törende 80 ögrenci Belediye Baskani Basdanismani Sefik Erden ile Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Merve Isikoglu’nun katilimiyla karnelerini aldi.

Egitim ögretim yilinin ilk yarisinin sona erdigi ve minik ögrencilerin ve velilerinin karne sevincine ortak olduklarini dile getiren Belediye Baskani Basdanismani Sefik Erden, emeklerinden dolayi ögretmenlere tesekkür etti. Erden, “Okul öncesi egitimle, çocuklarin ögrenim yasamlarini belirleyecek olan zihinsel, duygusal ve gelisimleri egitim programi çerçevesinde yürütülmeye devam ediyor. Bugünde karne alan minik ögrencilerin ve velilerin sevinçlerine ortak olduk. Minik ögrencilerimizin egitim alaninda ilerlemelerini saglamak için elimizden gelen tüm çabayi sarf etmeye devam edecegiz. Tüm minik ögrencileri kutluyor, basarilar diliyorum” dedi.

Tören, ögrencilere karne ve çesitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA