Bozcaada Ve Gökçeada'ya Yarinki Bazi Feribot Seferlerine Firtina Engeli

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarin yapilmasi planlanan bazi tarifeli feribot seferleri, olumsuz hava sartlari nedeniyle iptal edildi.

Bozcaada Ve Gökçeada'ya Yarinki Bazi Feribot Seferlerine Firtina Engeli
Çanakkale Bogazi ile adalar hattinda yolcu ve araç tasimaciligi yapan Gestas Deniz Ulasim A.S., Kuzey Ege Denizi’ndeki olumsuz hava sartlari nedeniyle yarin Gökçeada ve Bozcaada hattinda planlanan bazi tarifeli feribot seferlerinin iptal edildigini duyurdu.

Gestas firmasindan yapilan açiklamada, "18.01.2024 Persembe (yarin) Kabatepe-Gökçeada hattinda, gün içerisinde sadece Gökçeada’dan saat 06.00’da, Kabatepe’den ise saat 08.00’de sefer yapilacak olup, tarifemizde bulunan planli tüm seferlerimiz olumsuz hava sartlarindan dolayi iptal edilmistir. 18.01.2024 Persembe (yarin) Geyikli-Bozcaada hattinda, gün içerisinde sadece Bozcaada’dan saat 07.00 ve 10.00’da, Geyikli’den ise saat 08.00 ve 11.00 seferleri yapilacak olup, tarifemizde bulunan planli tüm seferlerimiz olumsuz hava sartlarindan dolayi iptal edilmistir" denildi.
Kaynak: İHA