Metruk Binada Bulunan Ceset Olayinda Flas Gelisme

Afyonkarahisar’da bir kisinin öldügü, bir kisinin bilinci kapali olarak hastaneye kaldirildigi olayda sir perdesi aralandi. Bilinci kapali olan sahsin alkol ile birlikte ispirto ve kolonya gibi maddeler içmesi nedeniyle zehirlendigi ve yogun bakimda entübe edildigi belirtildi.

Metruk Binada Bulunan Ceset Olayinda Flas Gelisme
Olay, dün aksam saatlerinde kent merkezindeki Fakipasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, metruk bir binada 2 kisinin hareketsiz yattigini gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler A.S. (54) isimli sahsin öldügünü, S.S. (58) isimli sahsin ise bilincinin kapali oldugunu belirledi. S.S. hastaneye kaldirilirken A.S.’nin cansiz bedeni yapilan incelemelerin ardindan otopsi için morga götürüldü.

Olay sonrasi Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldirilan ve tedavi altina alinan S.S.’nin yapilan ilk incelemelerde alkol ile birlikte kolonya ve ispirto içtigi ve zehirlendigi belirlendi. Sahsin yogun bakimda entübe edildigi ve durumunun ciddiyetini korudugu belirtildi.

Olayla ilgili savcilik tarafindan baslatilan sorusturmanin sürdügü ve hayatin kaybeden A.S.’nin otopsi çalismalarinin ise devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA