Amcasinin Silahla Vurdugu Gencin Yogun Bakimdaki Tedavisi Sürüyor

Zonguldak’ta amcasi tarafindan çalistigi firinda vurulan 22 yasindaki Ekrem Selam’in yogun bakimdaki tedavisinin sürdügü ögrenildi. Öte yandan ikilinin mal paylasimi sebebiyle aralarinda husumet oldugu öne sürüldü.

Amcasinin Silahla Vurdugu Gencin Yogun Bakimdaki Tedavisi Sürüyor
Kdz. Eregli ilçesinde sabah saatlerinde yasanan kanli olayin detaylari belli oldu. Sabah saatlerinde yasanan olay Firinci Hüseyin Sokak Caddesi’nde meydana geldi. Hüseyin Selam; simit firininda çalisan yegeni Ekrem Selam’i henüz bilinmeyen bir nedenle yaninda getirdigi silahla vurdu. Amca Selam daha sonra silahi boynuna dayayarak atesledi. Hüseyin Selam kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Yegeni Ekrem Selam ise ilçedeki özel bir hastanede yogun bakima alindi. Gögsünden iki kursun giren Selam’in hayati tehlikesinin devam ettigi, ileri tetkik ve tedavi için baska bir hastaneye sevk edilecegi ögrenildi. Öte yandan Ekrem Selam ile amcasi Hüseyin Selam arasinda önceye dayali mal paylasimindan kaynakli husumet oldugu ve olayin da yine mal paylasimindaki tartismadan dolayi yasandigi iddia edildi.

Ekrem Selam’in ayni zamanda aday hakem oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA