Sanayi Ve Teknoloji Bakani Kacir Yeni Yila Gençlerle Girdi

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, yeni yila Bagcilar’da Atestugla Etüt Merkezi’nin açilisinda gençlerle birlikte girdi. Gençlerle eglenceli vakit geçiren Kacir, sorulari da yanitladi.

Sanayi Ve Teknoloji Bakani Kacir Yeni Yila Gençlerle Girdi
Bagcilar Belediyesi tarafindan yapilan Atestugla Etüt Merkezi yeni yilda açildi. Açilisa Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir ve çok sayida genç katildi.

Birçok noktada yeni yil yogunlugu yasanirken, devlet erkani da yeni yila görevleri basinda girdi. Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir da yeni yila, açilisi yapilan Atestugla Etüt Merkezi’nde gençlerle birlikte girdi. Organizasyonda gençler Kacir’a sorular da sordu. Yeni yil heyecanini gençlerle yasayan Kacir, daha sonra etüt merkezinden ayrildi.

“2023 sadece Türkiye için degil dünya için de güçlükler senesi oldu”

Programda konusan Bakan Kacir, “Tüm dost ve kardes cografyalara erisebilecek kudretli bir millete dönüstü. 100 yil önce bunu kimse tahmin edemiyordu. Bu milleti yikmaya çalisanlar, bu topraklarin baris adasina dönüsebilecegini beklemiyorlardi. Bize rahat vermemek için ellerinden geleni yaptilar. Türk milleti çaliskan, azimli ve imanli. Cumhuriyetin ikinci asrina damgamizi vurmaya eminiz. Muazzam bir basari hikayesi yazdik. Gençlerimizle daha iyisini yapacagiz mücadelemizden asla geri adim atmayacagiz. Bu topraklarda tam bagimsizlik ruhunu zedeletmeyecegiz. Sehitlerimiz oldu içimiz yandi Allah rahmet eylesin , mekanlari cennet olsun. Bu topraklar gerçek manada sehit kanlariyla sulanmis topraklar. Her bir gencimiz bu topraklarda dünyanin en basarili islerine imza atacak. 2023 sadece Türkiye için degil Dünya içinde güçlükler senesi oldu. 7 Ekimden bugüne kadar neredeyse 100 güne yaklastik insanlik tarihinin utanç sayfalari Israil tarafindan yazildi. Insanlik bunun sorumlulugunu tarih boyunca yasayacaktir. halen bu soykirima dur deme noktasinda degil insanlik. Merhamet yoksa, insanlik degerleri yoksa bilimde teknoloji de bosuna. Bunlar adaletin olmadigi bir dünyada daha büyük zulümler getiriyor. Ümidimiz Türk gençligi, TEKNOFEST kusagi bunu yapacaktir. Sadece bilim ve teknolojiyi gelistirmeyecek dünyaya tekrar adalet getirecektir” ifadelerini kullandi.

Etüt merkezinden ayrilan Bakan Kacir, Bagcilar’da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü çalisanlarinin yeni yilini kutlayarak muhabbet etti.
Kaynak: İHA