Baskan Oktay'dan Yilbasi Mesaisi

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, yeni yila görevi basinda giren doktor, hemsire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabita personelini ziyaret ederek yeni yillarini kutladi. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Baskan Oktay'dan Yilbasi Mesaisi


2024’e sayili saatler kala Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, yeni yila çalisarak girenleri yalniz birakmadi. Hem devlet kurumlarinda, hem özel sektörde görevleri basinda olan herkesin yeni yilini kutlayan Baskan Oktay, saglikli ve mutlu bir yil diledi. Ziyaretlerine ilk olarak Devlet Hastanesi ve özel hastanelerle baslayan Baskan Oktay, her sartta 7/24 görevi basinda olan saglik personellerine iyi bir yil geçirmeleri dileginde bulundu. Ardindan Merkez Jandarma Komutanligi, Trafik Kontrol Sube, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Çarsi Karakol’a giden Oktay burada da personelin yeni yilini kutladi. 31 Aralik gecesi nöbet görevi üstlenen eczaneleri de ziyaret eden Oktay, hem kolayliklar diledi hem de eczaneye gelen vatandaslarla sohbet etti. Baskan Oktay’in bir diger ziyaret duragi Itfaiye Amirligi ve Zabita noktasi oldu. 1 Ocak 2024’e görevleri basinda giren çalisanlara kolayliklar diledi.

Çetibeli Jandarma trafik kontrol noktasini da atlamayan Baskan Oktay saatler 00.00’i gösterdiginde yeni yili Jandarma personeliyle karsiladi. Askerlerle birlikte yeni yil pastasi kesen Baskan Oktay, “Geçtigimiz hafta hepimizin yüregini yaralayan sehit haberlerinin ardindan bu özel günü askerlerimizle birlikte geçirerek onlara moral olmak istedik. Ailelerinden uzakta yeni yila giren askerlerimize ailelerin sicakligini yasatmak istedik” dedi.



Baskan Mehmet Oktay, 2024 yilinin herkes için saglikli, mutlu, basarili geçmesi temennisinde bulunarak “Özel günlerde aileleriyle birlikte degil de kamu yarari için görevleri basinda bulunan çalisanlarimiza ziyaretlerde bulunduk. Hepsine minnet borçluyuz. Umuyorum 2024 tüm insanlik için saglik ve huzur dolu bir yil olur” seklinde konustu.

Kaynak: İHA