Pompali Tüfekle Bir Dayisini Öldürdü, Digerini Agir Yaraladi

Afyonkarahisar’da aralarinda yasanan husumetten dolayi bir dayisini öldüren digerini de agir yaralayan katil zanlisi polis tarafindan kisa sürede yakalandi. Polis cinayetin dügümünü kisa sürede çözerken olayla ilgili 7 kisi gözaltina alindi.

Pompali Tüfekle Bir Dayisini Öldürdü, Digerini Agir Yaraladi


Olay, kent merkezi Erenler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.S. (25) isimli sahis, aralarinda husumet bulunan dayilari I.K. (45) ve K.K. (40) ile karsilasti. Taraflar arasinda bilinmeyen nedenden tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine iddiaya göre, E.S. yaninda getirdigi pompali tüfekle I.K. ve K.K’ye ates açti. I.K., vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatini kaybederken, K.K. ise yaralandi. K.K., ardindan olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Dayilarindan sikayetçi olan yegen sonrasinda ikisinin de üzerine kursun yagdirdi

Olay sonrasi ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri cinayet zanlisi E.S.’yi olayda kullandigi tüfekle birlikte yakalayarak gözaltina aldi. Ardindan sahis emniyete götürüldü. E.S., ifadesinde K.K. ve I.K. isimli sahislarin öz dayisi oldugunu, geçtigimiz 28 Agustos günü at ile giderken, yolda gördügü dayisi K.K. ile karsilastigini ve dayisinin kendisine hakaret edip, ardindan darp ettigini söyledi.

Bugün ise diger dayisi I.K. ile yine yolda karsilastiklarini ve onun da ayni sekilde kendisine hakaret etmesi üzerine E.S.’nin amcalari Y.S. (26), A.S.(50), M.S.(47), S.S. (44), Y.S. (44) ve M.S. (38) ile karakola giderek dayilari hakkinda sikayetçi oldugunu kaydetti.



Olayda gözalti sayisi 7’ye yükseldi

E.S., ifadesinde sikayetin ardindan evlerine dönen taraflar dayilari I.K. ve K.K.’nin kendilerine ait olan dolmus duraklarindaki soförü tehdit ettiklerini ögrenmeleri üzerine olay yerine gittiklerini dile getirdi. Burada yasanan tartismada ise E.S., yaninda getirdigi pompali tüfek ile tartistigi dayilarinin üzerine ates açarak vurdugunu kaydetti.

Olay sonrasi cinayet zanlisi ile birlikte olaya karistiklari öne sürülen amcalar da gözaltina alinirken, cinayette gözaltina alinanlarin sayisi 7’ye yükseldi.

Olayla ilgili savcilik tarafindan baslatilan sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA