Polisten Kaçarken Ekip Aracina Çarpan Kisi Hayatini Kaybetti

Tekirdag’in Kapakli ilçesinde kiz arkadasina ve babasina demir levyeyle saldiran sahislar motosikletle kaçarken polis aracina çarpti. Yasanan olayda 1 kisi hayatini kaybetti.



Edinilen bilgiye göre, kiz arkadasini ve kiz arkadasinin babasini demir levye ile darp eden G.A. ve I.M.T., 41 AGR 737 plakali motosiklet ile olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine kaçan sahislar ile Kapakli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri arasinda kovalamaca yasandi. Polisin ’dur’ ihtarina ragmen durmayan sahislara uyari atisi yapildi. G.A. ve I.M.T., Yünsa Kavsagi’ndan Cezaevi Kavsagi istikametine ters yöne girdi.

Polis ekiplerine ait araca çarpti

Motosikletin sürücüsü yolun baska ekiplerce kesildigini görünce manevra yaparak geri dönmek istedi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdigi motosiklet devrildikten sonra Kapakli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerine ait araca çarpti. Motosiklet üzerindeki I.M.T. kazayi yara almadan atlatirken, agir yaralanan G.A. hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. G.A.’nin otopsisinde vücudunda kursun izine rastlandi. Olay ile ilgili Tekirdag Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA