Güvenli Ve Toktas Ailelerinin Mutlu Günü

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Baskani A. Mustafa Güvenli kizinin mürüvvetini görmenin gurur ve mutlulugunu yasadi.

Güvenli Ve Toktas Ailelerinin Mutlu Günü
Erzurum Sivil Toplum Platformu Baskani A. Mustafa Güvenli’nin kizi Zeynep ile is insani Sefa Toktas’in oglu Yusuf dünya evine girdiler. Güvenli ve Toktas ailelerinde geçtigimiz hafta sonu çocuklarinin mürüvvetini görmenin sevinci yasanirken es-dost ve akrabalarin yani sira siyaset, akademi, bürokrasi, sivil toplum kuruluslari ve is dünyasindan da çok sayida isim bu önemli gününde aileleri yalniz birakmayarak dügün merasiminde yer aldilar.

Ev sahipligini Palandöken Sway Otel’lin yaptigi dügün törenine ; AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, Yakutiye Belediye Baskani Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, ESKI Genel Müdürü Remzi Ertek, TYB Erzurum Sube Baskani M. Hanefi Ispirli , Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Cemil Ilbas ve MÜSiAD Il Baskani Abdulkerim Kavaz katildi.

Ayrica AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Efkan Ala, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi, Zafer Tarikdaroglu, MÜSIAD Genel Baskani Mahmut Asmali da tebrik mesaji gönderdiler. Genç çiftin nikahini Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Fevzi Polat kiyarken, nikah sahitliklerini AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomakli ile birlikte Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, ESKI Genel Müdürü Remzi Ertek ve MÜSiAD Il Baskani Abdulkerim Kavaz yaptilar.

Zeynep Ve Yusuf Ömür Boyu Birliktelige “Evet” Dediler!

Nikâh akdinde mutluluklari gözlerinden okunan Zeynep ve Yusuf çifti, davetliler huzurunda ömür boyu birliktelige “Evet” diyerek sonsuz mutluluga imza attilar. Nikâh sonrasi tebrikleri kabul eden genç çift, bu en anlamli ve özel anlarina sahitlik eden protokol büyüklerine tesekkür ederken birlikte hatira fotografi çekildiler.

Baba Güvenli Duygu Dolu Anlar Yasadi!

Dügün töreninde konuklarla yakindan ilgilenen Mustafa Güvenli ilk göz agrisi kizi Zeynep’in nikahi kiyilirken sevinç ve hüznü ayni anda yasadi. Baba Güvenli duygularini su ifadelerle dile getirdi; ‘Baba olmak hem çok güzel hem çok zor. Hele kiz babasi olmak daha farkli bir sey. Her anne ve babanin hayalidir çocugunun “mürüvvettini” görmek. Hem onun “yuva kurdugunu” görmenin sevincini yasar hem de biricik sevdiginin artik kendi kollarindan uçup gittigini hisseder. Bende tamda su an bu tarifi anlatilmaz duygular içerisindeyim. Yüce Rabbimiz cc. herkese böyle güzel günler görmeyi nasip etsin.

Bu mutlu günümüzde bizleri yalniz birakmayarak dügünümüze istirak edip bizleri onurlandiran sehrimizin kiymetli protokolü basta olmak üzere tüm konuklarimiza ailelerimiz adina tesekkür ediyorum. Ayrica gelemedigi halde arayan, mesaj atan, çiçek ve çelenk gönderip hayirli olsun dilekleriyle varliklarini hissettiren herkese sükranlarimizi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA