Makam Araci Ile Otomobil Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

Çankiri’nin Kizilirmak ilçesinde Iskilip Belediyesine ait belediye personelinin bulundugu makam aracinin hafif ticari araç ile çarpistigi kazada 3 kisi yaralandi.

Makam Araci Ile Otomobil Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Çankiri’nin Kizilirmak ilçesi Dedeköy-Bozkirköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Iskilip Belediyesi’ne ait 19 TC 020 plakali makam araci ile sürücüsü ve plakasi ögrenilemeyen hafif ticari araç çarpisti. Kazada, araçlarda bulunan A.Ç., G.T. ve M.T. yaralandi. Kazayi gören vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapilan yaralilar hastaneye kaldirildi.

Kaza ile ilgili açiklamada bulunan Belediye Baskani Ali Sülük, "Belediyemiz makam araci, genel bakimlari yapilmak üzere Ankara’ya giderken, Dedeköy civarinda yagisli havaninda etkisiyle kayarak karsidan gelen araçla çarpisti. Çok sükür yasanan kazada personelim ve karsi araçta bulunanlar hafif yaralandi. Olay yerine intikal eden saglik ekipleri yaralilarimiza ayakta müdahale ederek tedavi ettiler. Personelime ve vatandaslarimiza geçmis olsun diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA