Içisleri Bakani Yerlikaya Duyurdu Açiklamasi Inegöl Terkinler Çetesi Çökertildi, Suç Örgütünün Ele Basi Yakalandi

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Bursa Il Jandarma Komutanligi ve Jandarma Genel Komutanligi KOM Daire Baskanliginin takibi neticesinde Tefecilik, Yagma, Nitelikli Dolandiricilik ve Insan Ticareti suçlarini örgütlü olarak isleyen 35 süpheliye yönelik operasyon düzenlendigini açikladi. Yerlikaya, Bursa Inegöl merkezli 4 ayri ilde 450 Jandarma personelinin katildigi operasyonda 35 süphelinin tamaminin yakalanarak gözaltina alindigini bildirdi.

Içisleri Bakani Yerlikaya Duyurdu Açiklamasi Inegöl Terkinler Çetesi Çökertildi, Suç Örgütünün Ele Basi Yakalandi
Içisleri Bakani Yerlikaya sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Bursa Il Jandarma Komutanligimiz ve Jandarma Genel Komutanligi KOM Daire Baskanligimizin takibi neticesinde Tefecilik, Yagma, Nitelikli Dolandiricilik ve Insan Ticareti suçlarini örgütlü olarak isleyen 35 süpheliye yönelik operasyon düzenlendigini belirterek sunlari kaydetti:

"Bursa Inegöl merkezli 4 ayri ilde 450 Jandarma personelinin katildigi operasyonda 35 süphelinin tamami yakalanarak gözaltina alindi. Yapilan aramalarda çok sayida silah, çek, senet, 6 Milyar TL degerindeki gayri menkul ve 31 sirkete el konuldu. Operasyonlari düzenleyen Kahraman Jandarmamizi tebrik ediyorum. Sehir eskiyalarinin tepelerine binecegiz. Onlara göz açtirmayacagiz. Halkimizin huzurunu kaçiranlarin her an enselerindeyiz."
Kaynak: İHA