AK Parti Kütahya Il Gençlik Kollari Baskanliginda Devir Teslim Töreni

AK Parti Kütahya Il Gençlik Kollari Baskanliginda devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Kütahya Il Gençlik Kollari Baskanliginda Devir Teslim Töreni
Bir süre önce Usame Dogan’in ’Affini isteyerek’ görevden ayrilmasinin ardindan, AK Parti Kütahya Il Gençlik Kollari Baskanligi görevine Melih Berk Sildir getirilmisti. Yeni yönetim kurulunun olusmasiyla parti binasinda görev devir teslim töreni gerçeklestirildi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ismail Çaglar Bayirci, AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Il Kadin Kollari Baskani Esra Özbek Balci ve yeni yönetim kurulu üyelerinin katilimi ile düzenlenen törende, yeni hedefler belirlendi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ismail Çaglar Bayirci, "Usame Dogan baskanimiza yaptigi hizmetlerden dolayi sükranlarimi sunuyorum. Milletvekili olarak, her zaman yeni yönetimin yaninda olacagim" dedi.

Görevi Melih Berk Sildir’e devreden ve Genel Merkez tarafindan kendisine yeni görev tevdi edilen Usame Dogan da, bundan sonra da AK Parti Gençlik Kollari Baskanliginin emrinde olacagini ifade etti.

AK Parti Kütahya Il Gençlik Kollari Baskani Melih Berk Sildir, "Fitneye fesada firsat vermeden bir süreç yasandi. Gençlik Kollari Baskanligi için 7 tane aday çikti. 4 arkadasimizla Ankara’ya mülakata gittik. Kütahya tarihinde bir ilk yasandi. 7 arkadasimizda su an listemizde ve aktif olarak görev alacaklar. Böyle bir tabloyu görmek sevindirici" diye konustu.

Baskan Sildir, hizmetleri dolayisiyla Dogan’a tesekkür plaketi takdim etti.

Baskan Melih Berk Sildir, yeni yönetim kurulunun Ahmet Akpinar, Ali Furkan Demiral, Ali Göktekin, Ali Han Kahraman, Ali Var, Alime Nur Özgayha, Burak Tan, Derya Çelik, Enes Keman, Fatma Gül Erkeler, Gülcan Poyraz, Hakan Uyanik, Hanife Gül, Hasan Toprak, Hüseyin Arli, Hüseyin Elibol, Idris Sönmez, Kemal Sönmez, Mehmet Dursun, Meryem Aktas, Muhammed Ali Malkaç, Muhammed Dursun, Muhammed Ikbal Demiralp, Musa Bayram, Mustafa Yanik, Nail Kaya, Oguzhan Ince, Okan Durdu, Özgür Yilmaz, Sefa Kipir, Samil Deveci, Sefika Egilmez, Tolgahan Emeksiz, Ümit Tort, Yunus Oktay, Yunus Soygür, Yusuf Karaca, Yusuf Tuncel ve Zeliha Rumeysa Aksu’dan olustugunu belirtti.

Kaynak: İHA