Kusadasi'nin Kardes Sehirleri Altin Güvercin Beste Yarismasi Için Hazir

Kusadasi Belediyesi’nin kardes sehir temsilcilerinden olusan heyet bu yil 26’nci kez gerçeklesecek olan Altin Güvercin Beste Yarismasi için kente gelerek Baskan Ömer Günel ile bir araya geldi. Baskan Ömer Günel, 26’inci Altin Güvercin Beste Yarismasi’nin final gecesinde büyük bir müzik ziyafeti yasanacagini belirterek heyeti agirlamaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Kusadasi'nin Kardes Sehirleri Altin Güvercin Beste Yarismasi Için Hazir


Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Belediyesi ve Kusadasi Altin Güvercin Kültür, Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) is birliginde, bu yil 26’nci kez kanatlanacak olan Altin Güvercin Beste Yarismasi öncesi kardes sehir temsilcilerinden olusan heyet ile aksam yemeginde bir araya geldi. Ludbreg, Kecskemet, Batum ve Prizren’den gelen temsilcilerin bulundugu yemege Baskan Ömer Günel’in esi Duygu Günel, Belediye Baskan Yardimcilari Özgür Batçioglu ve Seyfi Seyhan Suvari, Kusadasi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Cevat Gögez, Kusadasi Belediyesi Dis Iliskiler Müdürü Kadriye Balikçi, Kusadasi Belediyesi proje yöneticisi Burcu Kanbal da katildi.

Organizasyonun sonunda Baskan Ömer Günel, heyete hediyelerini takdim etti.

Baskan Ömer Günel, heyeti agirlamaktan mutluluk duydugunu belirterek “Kusadasi’na hepiniz hos geldiniz. 26’inci Altin Güvercin Beste Yarismasi dolayisiyla davetimizi kirmayip burada oldugunuz için ben ve ekip arkadaslarim çok mutluyuz. Sizlerle bu güzel etkinligin hatiralarini paylasmak istedik. Sizleri sadece bu etkinlik için degil, ne zaman isterseniz kentimizde agirlamak isteriz. Dünyada da tek olan Altin Güvercin Beste Yarismasi Kusadasi’nin en önemli etkinligi. Türkiye’deki ulusal kanallarda da canli yayinlanacak. Yarin gerçeklesecek olan final gecesinin heyecanini ve müzik ziyafetini hep beraber yasayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA