Sancaktepe Belediyesi'nden Toplu Sünnet Söleni Açiklamasi 1200 Çocuk Sünnet Oldu

Sancaktepe Belediyesi’nin organize ettigi geleneksel sünnet söleninde bu yaz 1200 çocuk sünnet oldu.

Sancaktepe Belediyesi'nden Toplu Sünnet Söleni Açiklamasi 1200 Çocuk Sünnet Oldu


Sancaktepe Meydan Park’ta gerçeklesecek sünnet söleninde sünnet olan çocuklar ve aileleri düzenlenecek etkinliklerle doyasiya eglenecek.

Türkiye’nin yerli ve Milli Otomobili TOGG ile Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü’nün idaresinde sünnet olan çocuklara ilçe turu yaptirildi. 20 Araçlik konvoy ile yapilan ilçe turunun ardindan Sancaktepe Belediye Baskanligi yaninda bulunan Meydan Park’ta düzenlenen Illüzyon,Tahta Bacak, Palyaço, Sanal Balon Turu, Hacivat Karagöz ve çocuk oyunlari etkinlikleri ile hem çocuklar hem katilimcilar keyifli anlar yasadi. Hem ailelere destek saglayacak hem de çocuklara güzel bir ani birakacak toplu sünnet organizasyonda Kuran Tilaveti ile basladi.

Sünnet organizasyonuna Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü’nün yani sira, AK Parti Istanbul Milletvekili Ismail Erdem’ de katildi.

Sünnet sölenine katilan çocuklar, sünnet kiyafetleriyle renkli görüntüler olusturdu. Gerçeklestirilen organizasyonla sünnet olan çocuklar ve aileleri unutulmaz eglenceli anlar yasarken Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, sünnet olan çocuklara hediye takdim etti.

"Erkeklige ilk adimi atacaklar"

1200 kisinin sünnet söleninde konusan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, " evlatlarimizi sünnet ettiriyoruz. 1200 taneye yakin evlatlarimiz erkeklige ilk adimi atacaklar.

Onlarin sünnetlerin yaptirdik hastane ortaminda, bugün de egleniyoruz. Mevlitlerini yapacagiz ve yemeklerini verecegiz. Rabbim ömürlerini uzun eylesin, saglikli huzurlu nice ömürler diliyoruz Sancaktepe’deki evlatlarimiza" dedi.

Kaynak: İHA