Uncubozköy Sokaklarinda Prestij Cadde Düzenlemeleri

Manisa’ya prestij katan projeleri hayata geçirmeye devam eden Manisa Büyüksehir Belediyesi, Uncubozköy Mahallesi 5515 Sokak’ta prestij cadde çalismalarina basladi.

Uncubozköy Sokaklarinda Prestij Cadde Düzenlemeleri


Il genelinde prestij cadde projeleriyle yasam alanlarina bambaska bir hava kazandiran Manisa Büyüksehir Belediyesi, Baskan Cengiz Ergün önderliginde prestij caddelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan 5515 Sokak’ta prestij cadde uygulamasina baslandi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Kent Estetigi Dairesi Baskani Hakan Göktas, Yol Yapim, Bakim ve Onarim Sube Müdürü Serdinç Bulut, Yapim, Kontrol ve Uygulama Sube Müdürü Egemen Eceoglu, Unucbozköy Mahalle Muhtari Halil Ogulganmis ile birlikte çalismalari yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ve esnaflara prestij cadde düzenlemesi ile ilgili bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, caddenin asfaltlari, kaldirimlari ve aydinlatmalariyla yepyeni bir görünüme kavusacagini belirtti.



"Yapilan çalismalar hayirli olsun"

Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya da çalismalar hakkinda bilgiler aktardi. Sehrin her yerinde prestij cadde yapim çalismalarini sürdürdüklerini belirten Daire Baskani Ugur Topkaya, “Uncubozköy Mahallemizde Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi ve Adliye’nin bulundugu sehrin en islek caddelerinden olan sokaklarda asfalt çalismasi, kaldirim çalismasi ve aydinlatma çalismalarini tamamlama noktasina geldik. Ayrica 5515 Sokak’ta Cemal Ergün Caddesi’ne dogru çalismalarimiza devam ediyoruz. Sonrasinda da Cemal Ergün Caddesi’ni prestij caddeye dönüstürecegiz. Akabinde de 5501 Sokak’ta çalismalarimiz olacak. Uncubozköy Mahallemize yapilan çalismalar hayirli olsun.” ifadelerini kullandi.

"Çift kat asfalt uygulamasi yapilacak"

Yol Yapim, Bakim ve Onarim Sube Müdürü Serdinç Bulut ise asfalt çalismalari hakkinda bilgi verdi. Bulut, “Çalismalarimiz Adliye’nin oldugu kisimdan baslayarak Bozköy’ün ana caddesine dogru devam ediyor. Çalismalarimizi trafik akisini engellemeyecek sekilde Fen Isleri Dairesi Baskanligimizla etaplayarak programladik. Kisa sürede tamamlamayi hedefliyoruz. Baskanimizin talimati dogrultusunda da asfaltin uzun ömürlü olmasi için çift kat asfalt uygulamasi yapacagiz. Prestij caddesine yakisir bir asfalt olacak.” diye konustu.



"Cengiz Baskanimiza sonsuz tesekkür ederim"

Uncubozköy Mahallesi Muhtari Halil Ogulganmis da çalismalar nedeniyle tesekkürlerini iletti. Muhtar Ogulganmis, “Cengiz Baskanimiza sonsuz tesekkür ederim. Burasini prestij caddesi olarak layik gördüler. Bitince çok güzel olacak. Insallah biran önce bitirmelerini temenni ederiz.” diye konustu.

Kafe Isletmecisi Zafer Oynar da, “Cengiz Baskanimiz sagolsun, güzel hizmetler yapiyor. Çalisma tamamlandiginda prestij caddenin harika olacagini düsünüyorum. Çok tesekkürler.” dedi.

Kaynak: İHA