Kilis'in Yeni Valisi Göreve Basladi

Valiler kararnamesi ile Istanbul Kagithane Kaymakamligindan Kilis’e atanan Vali Tahir Sahin görevine basladi.

Kilis'in Yeni Valisi Göreve Basladi
Valiler Kararnamesiyle Istanbul Kagithane Kaymakamligindan Kilis’e atanan Tahir Sahin düzenlenen karsilama töreni sonrasi görevine basladi.

Vali Sahin, ‘‘Yerel yöneticilerimizin katmis oldugu degerleri hep beraber bir üst seviyeye çikartmak için gayret edecegiz’’ dedi.

Kilis Valisi Tahir Sahin, seref defterini imzalayarak görevine basladi.

Sahin, "Cumhurbaskanimiz yayimladigi kararnamede Vali olarak Kilis’e atandim. Bu onurlu görevi güven duyarak tarafima tevdi eden Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Içisleri Bakani Ali Yerlikaya’ya sükranlarimi arz ediyorum. 6 Subat 2023 tarihinde meydana gelen ve Kilis’imiz dahil 11 ilimizi etkisi altina alan deprem felaketinin izlerini ilimizden tamamen silecek ve hayatin normallesmesi adina yapilan çalismalari devam ettirecegiz. Yapimi devam eden deprem konutlarimizin ve köy evlerimizin Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan tarafindan talimatlandirilan takvim programi içerisinde tamamlayacak ve vatandaslarimiza teslimini saglayacagiz’’ seklinde konustu.

Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve sefkatli bir yönetim anlayisi olacaginin altini çizen Vali Sahin, ‘‘Böylesine önemli bir kente hizmet ederken, Sayin Valilerimizin, yerel yöneticilerimizin katmis oldugu degerleri hep beraber bir üst seviyeye çikartmak için gayret edecegiz. Üzerimizdeki sorumlulugun farkinda olarak; bütün mesai arkadaslarimla birlikte insan merkezli, hukuka bagli, insan haklarina saygili, seffaf ve hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve sefkatli bir yönetim anlayisi olacaktir. Her zaman halkimizin taleplerine açik, çözüm odakli ve toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir çalisma modelini uygulayacagiz. Yönetim gelenegimizin önemli bir unsuru olan istisareye basvuracak, sorunlari mutlaka taraflariyla konusarak, görüserek çözme gayreti içerisinde olacagiz. Bu dogrultuda; her zaman vatandaslarimizin arasinda, özellikle sehit aileleri ve gazilerimiz basta olmak üzere devletin destegine ve sefkatine daha çok ihtiyaç duyan vatandaslarimizla bir arada olmaya özen göstererek, sehitlerimizin bizlere emaneti olan sehit aileleri ve gazilerimize devletin gülen yüzünü, sicak elini, sefkatini göstermek önceligimiz olacaktir. Bu duygu ve düsüncelerle bugüne kadar Kilis’e hizmet eden bütün Valilerimize ve en son kararname ile birlikte bu ulvi görevi devraldigim Sayin Valimiz Recep Soytürk’e hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyor, yeni görevinde basarilar diliyorum. Gönül birlikteligimizin daim olmasi dilegiyle tüm Kilisli hemserilerime saygi ve sevgilerimi sunuyorum’’ diye konustu.

Kaynak: İHA