Karatay Belediyesi 47 Milyon Liralik Yatirimlari Hizmete Açti

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesinin ilçeye kazandirdigi ve toplamda 47 milyon liraya mal olan Sehit Mustafa Koçoglu Parki, Karatay Trafik Egitim Parki ve Kafe Karatay’in açilislari gerçeklestirildi.

Karatay Belediyesi 47 Milyon Liralik Yatirimlari Hizmete Açti
Karatay Belediyesi tarafindan Ulubatli Hasan Mahallesinde yapimi tamamlanarak hizmet vermeye baslayan Sehit Mustafa Koçoglu Parki, Karatay Trafik Egitim Parki ve Kafe Karatay’in resmi açilislari gerçeklestirildi.

Toplamda 30 bin metrekarelik alana kurulu projelerin açilisinda konusan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay’i ve hemsehrilerini çok sevdigini ifade ederek bu sevginin ilçenin tamaminda birbirinden güzel projeler ile yasam alanlarina dönüstügünü ifade etti.

Açilislari gerçeklestirilen projeler hakkinda bilgi veren Baskan Hasan Kilca, “Sehit Mustafa Koçoglu Parkimiz, 30 bin metrekarelik bir yesil alan. Belediye olarak burayi yaklasik 47 milyon liraya mal ettik. Parkimizin içerisinde hali sahamiz, kaykay pistimiz, yesil alanlarimiz, yürüyüs yollarimiz, ailelerimizin rahatça vakit geçirebilecegi kamelyalarimiz ve çocuklarimiz için yeni nesil çocuk oyun gruplarimiz var. Yine parkimiz içerisinde Karatay Trafik Egitim Parkimiz ile Kafe Karatay var. Her sey çocuklarimiz için çünkü onlar bizim gelecegimiz. Onun için de bu tür projeleri ilçemizin tamaminda yapmayi sürdürecegiz. Parkimizin özellikle çocuklarimiza, mahallemize, ilçemize, sehrimize ve hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.



“Bu yatirimlar mahallemize ve ilçemize deger katti”

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ise, “Çocuklarimizin heyecanini ve mutlulugunu çok iyi anliyoruz. Karatay Belediyemiz çocuklarimiz için çok güzel yatirimlari hayata geçirdi. Hem Sehit Mustafa Koçoglu Parki hem de Karatay Trafik Egitim Parki çocuklarimizin eglenmeleri ve gelecekleriyle ilgili egitim almalari için çok önemli projeler. Kafe Karatay da ailelerimizin hosça vakit geçirebildigi güzel bir mekan oldu. bu yatirimlar mahallemize ve ilçemize deger katti. Bu vesileyle bu güzel hizmetleri ilçemize ve mahallemize kazandiran Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Konyamiz’da çok güzel bir hizmet saganagi var”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de, Karatay Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan yeni projelerin Karatay’a hayirli olmasini dileyerek, “Konyamiz’da çok güzel bir hizmet saganagi var. Konya’da yillar içerisinde en fazla degisim gösteren ilçe Karatay’dir. Altyapisiyla, yollariyla, parklariyla, sosyal ve saglik tesisleriyle Karatay bugün, Konyamizin en gözde ilçelerinden birisi haline geldi. Burada çok büyük bir emek var ve gayret var. AK Parti Belediyeleri olarak Konya’da ve özellikle de Karatay’da hiçbir bahane üretmeden hizmet ediyoruz. Bugünlerde hem bütçesini dengeli bir sekilde koruyup hem de bu önemli hizmetleri yapmak çok kiymetli. Türkiye’nin en büyük bütçesine sahip sehirlerin belediyeleri 4 senedir tas üstüne tas koymaz ve var olan yatirimlari isletemezken, Konyamiz’da her gün bir açilis veya temel atma programi var. Bu vesileyle bu yatirimlari ilçemize ve sehrimize kazandiran Karatay Belediye Baskanimiz Sayin Hasan Kilca’ya tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Birçok sehir Konyamiza gipta ile bakiyor”

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ise, “AK Parti olarak AK Partili Belediyeler olarak hizmetlerimize kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Bizim isimiz Konyamiza ve memleketimize hizmet etmek. Sizlerin sesi ve talepleri her zaman en büyük gündemimiz olacak. Bu tür projelerin parklarin sehrimize çok önemli kazanimlari var. Konyamiz’da ve Karatayimiz’da çok güzel parklarimiz var. Birçok sehrin de bu konuda bizlere gipta ile baktigini biliyorum. Sehit Mustafa Koçoglu Parki, Trafik Egitim Parki ve Kafe Karatay gibi mekanlarin olmasi, büyüksehirlerde yasayan insanlar için çok kiymetli. Bu hizmetleri ilçemize kazandiran Karatay Belediyemize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Karatay’da mahalle senlikleri basladi”

Ulubatli Hasan Mahallesine 3 önemli hizmetin açilisini gerçeklestiren Karatay Belediyesi, vatandaslari da ‘Karatay Mahalle Senlikleri”nde bulusturdu. Açilis programina katilan 7’den 70’e Karataylilar, kendileri için hazirlanan tiyatro ve canli animasyon gösterileri, oyunlar, yarismalar, sahne sanatlari, atölyeler ve çesitli ikramlar ile sürprizlerle unutulmaz bir aksam yasadi. Açilisa, Selçuklu Belediye Baskan Vekili Faruk Ulular, Sehit Mustafa Koçoglu’nun ailesi, AK Parti Karatay Ilçe Teskilati ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA