Karaman'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Karaman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Karaman-Ayranci yolu üzerinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Hatira Ormani’na fidan dikildi.

Karaman'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri
Fidan dikimi yapilan bölge ve sehitlerin anisina dikilen fidanlar hakkinda Orman Isletme Müdürü Numan Yöner’den bilgi alan Vali Tuncay Akkoyun, beraberindekiler ile birlikte dikilen fidanlara can suyu verdi.

Buradaki programa, Vali Akkoyun’un yani sira Belediye Baskani Savas Kalayci ile daire müdürleri ve AK Parti Karaman Il Baskani Murat Öztürk ve AK Parti Merkez Ilçe Baskani Mustafa Bayir da katildi.



“Sehit aileleri ve gazilere yemek verildi”

Karaman’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde sehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Vali Tuncay Akkoyun, Polisevi’nde Kur’an-i Kerim tilaveti ve duayla baslayan programda, 15 Temmuz’un ülke ve millet için çok önemli bir dönüm noktasi oldugunu söyledi.

Milletin 15 Temmuz gecesi de bagimsizligina, hürriyetine, istiklaline ve istikbaline sahip çiktigini aktaran Akkoyun, "15 Temmuz gecesi Cumhurbaskanimiz ’Halkin gücünün üstünde bir güç, ben tanimadim bugüne kadar.’ diyerek aziz milletimizi meydanlara, sokaklara çagirmistir. O saatten sonra da aziz milletimiz kahramanca, cesaretle hainlere karsi koymustur" dedi.

Programin sonunda Akkoyun ile esi Canan Akkoyun sehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA