Baskan Çerçioglu, Yegeninin Nikahini Kiydi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun yegeni Halil Kahyaogullari, Kusadasi’nda gerçeklestirilen törenle dünya evine girerken, genç çiftin nikahini Baskan Özlem Çerçioglu kiydi.

Baskan Çerçioglu, Yegeninin Nikahini Kiydi


Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun, 2011 yilinda vefat eden abisi Erdal Kahyaogullari’nin oglu Halil Kahyaogullari, Kusadasi’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Esma ve Adem Ahmetçik çiftinin kizi Gülsevim Ahmetçik ile hayatini birlestiren Sevcihan Kojuk ve Erdal Kahyaogullari çiftinin oglu Halil Kahyaogullari’ni düzenlenen dügün töreninde, aileleri, akrabalari ve dostlari yalniz birakmadi.

“Baskan Çerçioglu yegenin nikahini kiydi”

Genç çiftçi mutlu gününde yalniz birakmayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yegenin nikahini kiyarak mutluluklar diledi. Nikah merasimi sirasinda gelinin yüksek sesle “evet” demesinin ardindan Baskan Çerçioglu, “Halil, senin isin zor” diyerek espri yapmasi ise davetlileri güldürdü.

Nikah merasiminin tamamlanmasinin ardindan Baskan Çerçioglu, evlilik cüzdanini genç çifte vermesi için Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e takdim etti. Halil Kahyaogullari’nin nikah sahitligini yapan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise “Allah bir yastikta kocatsin” diyerek, evlilik cüzdanini geline takdim etti.

Bir ömür boyu mutluluga ‘evet’ diyen genç çift, nikah merasiminin ardindan tebrikleri kabul etti.

Dans gösterileri ile devam eden görkemli dügünde genç çift, sevdikleri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ederek, doyasiya eglendi.
Kaynak: İHA