Önce Kazada Sikistigi Yerden Kurtuldu, Ardindan Araçtaki Cep Telefonu Için Ekipleri Harekete Geçirdi

Kocaeli’de TEM Otoyolu Izmit geçisinde kamyonetin tira arkadan çarpmasiyla meydana gelen kazada kamyonette sikisan 2 yaraliyi itfaiye ekipleri çikardi. Yaralilardan birinin, çikarildiktan sonra araçta kalan annesinin aldigi cep telefonunu istemesi üzerine tekrar harekete geçen ekipler araçtan telefonu bulup yaraliya teslim etti.

Önce Kazada Sikistigi Yerden Kurtuldu, Ardindan Araçtaki Cep Telefonu Için Ekipleri Harekete Geçirdi
Kaza, TEM Otoyolu Kocaeli geçisi Bekirdere Viyadügü Istanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D. idaresindeki 34 DB 623 plakali klima yüklü kamyonet, 42 VY 787 plakali Mercedes marka tira arkadan çarpti. Çarpismanin siddetiyle kamyonet sürücüsü M.D. ve yolcu olarak yaninda bulunan F.R.Y. araç içerisinde sikisti. Kazanin 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar, itfaiye ekiplerinin çalismasi neticesinde araçtan çikarildi.

Annesinin aldigi telefonu istedi

Itfaiye ekipleri, yaralilardan F.R.Y.’yi çikarabilmek için kamyonetin ön camlarini söküp, araç içerisindeki bazi plastik parçalari söktükten sonra sol ön kapidan yaraliyi çikardi. Yarali F.R.Y., sedyeye alinmadan önce ekiplerden aracin içerisinde bulunan cep telefonunu istedi. Telefonu kendisine annesinin aldigini ve güvenlik bilgilerinin telefonunda kayitli oldugunu söyleyen F.R.Y. için itfaiye ve polis ekipleri aracin içerisinde arama yapti. Trafik polisi tarafindan bulunan telefon F.R.Y.’ye teslim edildi. Sedyeyle ambulansa alinan F.R.Y., ambulansa gidene kadar gözünü telefonundan ayirmadi. Ambulansa ilk müdahalesi yapilan yarali, Kocaeli Sehir Hastanesi’ne kaldirildi.

Polis, kazaya iliskin inceleme baslatti.
Kaynak: İHA