Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Ormanya'da Her Ay 500 Bin Misafirimizi Konuk Ediyoruz'

Ormanya’da vatandaslarla bir araya gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Burada gerek sehrimizden gerekse yurtiçi ve yurtdisindan gelen ziyaretçilerle tanismak, memnuniyetlerini görmek bizlere büyük bir keyif ve mutluluk veriyor. Ormanya’da her ay 500 bin misafirimizi konuk ediyoruz" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Ormanya'da Her Ay 500 Bin Misafirimizi Konuk Ediyoruz'
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin turizmde marka degeri olan Ormanya, her yil milyonlarca dogaseverin ugrak noktasi oluyor. Avrupa’nin en büyük dogal yasam parki Ormanya’nin keyfini çikaran misafirlerle bir araya gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Burada gerek sehrimizden gerekse yurtiçi ve yurtdisindan gelen ziyaretçilerle tanismak, memnuniyetlerini görmek bizlere büyük bir keyif ve mutluluk veriyor. Ormanya’da her ay 500 bin misafirimizi konuk ediyoruz" dedi.

Mesire alaninda piknik yapan vatandaslarla da sohbet eden Baskan Büyükakin, Kocaeli’de yasayan her bir vatandasin hayat kalitesini yükseltecek yatirimlara devam edilmesine dikkat çekerek, "Biz sehrimizi, kadinindan gencine, çocugundan büyügüne tüm hemserilerimizle mutlu sehir Kocaeli’yi insa ve ihya etme çabasindayiz. Bunu da eserlerimizle, hizmetlerimizle ve yatirimlarimizla yapiyoruz, yapacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA