Yildirim'dan Ögrencilere YKS Provasi

Yildirim Belediyesi, üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerin seviyelerini test etmeleri ve sinav sürecini deneyimlemeleri için ücretsiz deneme sinavlarini sürdürüyor. Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerimizin her daim yanindayiz” dedi.

Yildirim'dan Ögrencilere YKS Provasi
Yildirim Belediyesi, üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerin seviyelerini tespit etmelerini ve sinav sürecini deneyimlemelerini saglamak amaciyla ücretsiz deneme sinavi düzenledi.

3-4 Haziran tarihlerinde Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi, Mümine Seremet Uyumayan Kütüphanesi ve Karapinar Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapilan Temel Yeterlilik Sinavi (TYT) ve Alan Yeterlilik Sinavi’na (AYT) yüzlerce ögrenci katildi.

10-11 Haziran’da da Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleskesi’nde düzenleyecekleri Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesinde gerçeklestirecekleri deneme sinavi ile ögrencilere prova yaptiracaklarini söyleyen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Gençlerimize egitimde firsat esitligi sunarak hayallerinin pesinden gitmeleri için yardimci oluyoruz. Bizim hizmet anlayisimizin merkezinde insan ve sehir var. Sehirler, yollar, binalar insa edebiliriz. Ancak akli hür, vicdani hür, milli ve manevi degerlerimizi özümseyen nesiller yetistiremezsek, yaptigimiz hizmetler bir tas ve beton yiginindan öteye geçemez. Dolayisiyla önce insan diyoruz. Her yil oldugu gibi bu yil da sinavlara hazirlanan gençlerimize destegimizi arttirarak sürdürüyoruz. Geçtigimiz hafta sonu Mimar Sinan ve Mümine Seremet Uyumayan Kütüphanesi ile Karapinar Gençlik ve Spor Merkezi’nde deneme sinavi düzenledik. Önümüzdeki hafta ise Bursa Teknik Üniversitesi’nde genis katilimli bir deneme sinavi düzenleyecegiz. Tüm gençlerimizi davet ediyorum. Üniversite sinavlarina hazirlanan gençlerimizin her daim yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA