Kocaeli'de Akrabalar Arasinda Kan Akti Açiklamasi 3,5 Aylik Hamile Kadin Öldü

Kocaeli’de akrabalar arasinda çikan kavgada kursunlarin hedefi olan 3,5 aylik hamile kadin hayatini kaybederken, 9 yasindaki bir çocuk ise yaralandi. Polis kaçan sahsi yakalamak için çalisma baslatti.

Kocaeli'de Akrabalar Arasinda Kan Akti Açiklamasi 3,5 Aylik Hamile Kadin Öldü
Olay, Kandira ilçesi Akdurak Mahallesi, Akçakayran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydin Ç. ile akrabasi oldugu ögrenilen Ipek Çiçek ve Azat O. (9) arasinda bilinmeyen bir sebepten dolayi tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartismanin kavgaya dönmesiyle Aydin Ç. silahini çikartarak ates açti. Kursunlarin hedefi olan Azat O. sol kolundan yaralanirken, 3,5 aylik hamile oldugu ögrenilen Ipek Çiçek ise kanlar içinde yerde kaldi. Aydin Ç. ise olay yerinden kaçarak uzaklasti. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesiyle bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar ardindan ambulansa alinarak Kandira Devlet Hastanesine götürüldü.

Burada yapilan tüm müdahaleye ragmen Ipek Çiçek kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yarali çocugun ise tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Polis olayla ilgili inceleme baslatti. Hastane çevresinde herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi adina çevik kuvvet ekipleri tarafindan önlem alindi.
Kaynak: İHA