Kizilay'dan ARAS Elektrik'e Tesekkür Belgesi

Afet bölgesindeki acil kan ihtiyacinin karsilanmasi adina gerçeklestirilen organizasyonda seferber olan Aras Elektrik’e Kizilay tarafindan tesekkür belgesi verildi.

Kizilay'dan ARAS Elektrik'e Tesekkür Belgesi
Her yil Kizilay ile yapilan kan bagisi organizasyonlarina yogun ilgi gösteren Aras Elektrik, yakin zamanda gerçeklestirdigi kan bagisi kampanyasi ile deprem bölgesindeki afetzedeler için kan bagisinda bulunmustu.

ARAS EDAS Genel Müdür Fikret Akbas: "Her yil hizmet bölgemizde gerçeklestirdigimiz kan bagisi organizasyonunu bu yil diger yillardan farkli olarak deprem bölgesi için gerçeklestirdik. Subat ayinda meydana gelen depremden etkilen 11 ilimiz için tüm Türkiye seferber oldu. Biz de Aras Elektrik olarak elimizden gelen her türlü destegi sagladik. Kizilay isbirligi ile kan bagisinda bulunan çalisma arkadaslarimin hassasiyeti beni çok mutlu etti. Kendilerine bu duyarliliklarindan dolayi tesekkür ediyorum.” dedi.

Kan bagisinin sürekli bir ihtiyaç oldugunu yineleyen Akbas: “Depremden etkilenen vatandaslarimizdan kan ihtiyaci olanlar için baslatilan bu kampanyalara destek verdik vermeye de devam edecegiz. Bu hizmetimizin tesekkür belgesi ile ödüllendirilmesi elbette bizleri çok mutlu etti. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada desteklerimizi sürdürecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA