Üzüm Açiklamasi 'Bu Bayramda, Paylasma Ve Yardimlasma Ruhunu Zirveye Tasiyalim'

AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm Kurban Bayrami mesajinda basta Kayseri halkinin olmak üzere tüm Islam âleminin mübarek Kurban Bayramini kutladi.

Üzüm Açiklamasi 'Bu Bayramda, Paylasma Ve Yardimlasma Ruhunu Zirveye Tasiyalim'


AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Üzüm mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayrami’nin gelmesi vesilesiyle cosku ve sevinç içerisinde bu mübarek günü yürekten kutluyorum. Bu mübarek bayram, birlik ve beraberlik duygularini daha da pekistirdigimiz, sevgi ve hosgörünün zirveye çiktigi bir zaman dilimidir. Kurban Bayrami, fedakarlik, yardimlasma ve dayanismanin en güzel örneklerinin sergilendigi önemli bir bayramimizdir. Bu yil da sevdiklerimizle bir araya gelerek günü coskuyla karsilamak, bizlere büyük mutluluk ve huzur verecektir. Bu bayramda, paylasma ve yardimlasma ruhunu zirveye tasiyalim. Sevdiklerimizle birlikte geçirecegimiz bu özel günlerde, ihtiyaç sahiplerinin sevincine ortak olalim, yardimlarimizi esirgemeyerek dayanisma duygularini güçlendirelim. Kurban Bayrami ayni zamanda geçmisteki güzel hatiralari canlandirma ve sevdiklerimizle bir araya gelme zamanidir. Bu bayramda sevdiklerimizle keyifli sohbetler edelim, birlikte vakit geçirerek hatiralar biriktirelim. Birbirimize destek olalim, sevgi ve saygi çerçevesinde birlikte olmanin tadini çikaralim. Kayseri halki olarak, birlik ve beraberlik içinde bu bayrami kutlamanin gururunu yasayalim. Birlikte olmak, sevgi ve hosgörüyle dolu hatiralar biriktirmek, sehrimizin her kösesinde kardeslik baglarini güçlendirmemize vesile olsun. Bu duygu ve düsüncelerle, Kurban Bayrami’nin tüm hemsehrilerime saglik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Bayramlarini kutluyorum."
Kaynak: İHA