Sehit Ailelerine Yaptigi Ziyaretler Yürekleri Isitti

Bu bayramda da sehit ailelerini yalniz birakmayan Vali Ali Çelik, Sehit Is. Kidemli Çavus Burhan Baykal, Sehit Kidemli Astsubay Basçavus Ömer Kadir Arli ve Sehit Jandarma Komutani Er. Selim Tataroglu’nun ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarini tebrik etti.

Sehit Ailelerine Yaptigi Ziyaretler Yürekleri Isitti
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kurban Bayrami dolayisiyla sehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek yalniz olmadiklarini hissettirdi. Sehit aileleriyle yakindan ilgilenen Vali Çelik, sehitlerin vatan ve milleti koruma ugruna verdigi mücadeleyi takdirle anarak, kahramanliklarindan büyük gurur duydugunu söyledi.



“Acinizi yürekten hissediyoruz”

Vali Ali Çelik ilk olarak 2005 yilinda Hakkari’de bölücü terör örgütü mensuplarinca aracina konulan bombanin patlamasi sonucu sehit düsen Is. Kidemli Çavus Burhan Baykal’in ailesini ziyaret etti. Anne Berire Baykal ve baba Mehmet Baykal’la uzun süre sohbet eden Vali Çelik, ailenin acisini yürekten hissettigini ifade ederek her zaman yanlarinda oldugunu söyledi.



Baykal ailesi de Vali Çelik’in her firsatta sehit ailelerinin yaninda olmasindan dolayi memnuniyet duyduklarini belirterek tesekkür ettiler.

“Bizi evladiniz olarak bilin”

Vali Çelik’in bir diger ziyareti 2018 yilinda Isparta’nin Yalvaç ilçesinde askeri uçagin düsmesi sonucu sehit olan Kidemli Astsubay Basçavus Ömer Kadir Arli’nin ailesine oldu.

Vali Çelik, sehit Ömer Kadir Arli’nin annesi Havva Arli’nin elini öperek bayramini kutladi, saygisini ve minnettarligini ifade etti.

Vali Çelik, “Bizi evladiniz olarak bilin” diyerek sehidin annesinin hiçbir zaman yalniz olmadigini ve her zaman yaninda oldugunu vurguladi.

Sehidin annesi duygu dolu anlar yasarken Vali Çelik’in ziyaretinin kendisini çok mutlu ettigini belirterek tesekkür etti.

“Devletimiz tüm imkânlariyla yaninizda”

Vali Çelik daha sonra 2008 yilinda Mardin’de sehit olan Jandarma Komutani Er. Selim Tataroglu’nun ailesini ziyaret ederek anne Sabahat ve baba Mehmet Tataroglu’yla bir araya geldi ve acilarini paylasti.

Vali Çelik’in sehit ailelerini yalniz birakmamasinin acilarini bir nebze olsun dindirdigini belirten sehit ailesi ziyaret için tesekkür etti.

Sehit aileleriyle bir araya gelmenin bayram günlerinde kendisi için daha anlamli oldugunu söyleyen Vali Çelik, devletin tüm imkânlariyla sehit ailelerinin yaninda oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA