Baskan Yalçin, Vatandasin Bayram Sevincine Ortak Oldu

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, bayram namazi sonrasi kurban satis ve kesim yerini ziyaret ederek burada vatandaslarin bayramini tebrik etti.

Baskan Yalçin, Vatandasin Bayram Sevincine Ortak Oldu


Resadiye Mahallesinde bulunan kurban pazarina gelen ve ilk olarak kurban saticilarina hayirli isler dileyen Baskan Yalçin daha sonra belediye tarafinda özel hazirlanan kurban kesim alanina geçerek kurban ibadetini yerine getiren vatandaslar da sohbet ederek onlarin kurban sevincine ortak oldu.

“VATANDASA HIZMET, GÖREVIMIZ”

Alanda kisa bir degerlendirmede de bulunan Baskan Yalçin, bu yilki Kurban Bayrami’nin ayni zamanda cumhuriyetin 100. Yilina denk gelen bir bayram olduguna dikkat çeken Baskan Yalçin hem milli hem manevi iki degerin bir arada olmasindan dolayi kivanç duyduklarini söyledi.

Vatandaslarin Pazar yerinden duyduklari memnuniyeti de yerinde gördüklerini dile getiren Baskan Yalçin, “Kurban Bayrami ile ilgili hazirliklarimizi tamamladik ve vatandaslarimiz ibadetlerini yerine getiriyor. Çok iddiali olarak söylüyorum hakikaten bu kurban kesim ve satis yerimiz hakikaten örnek bir yer oldu. Burada hem esnaf hem de vatandaslar tesekkür ediyor. Vatandasa hizmet etmek bizim görevimiz. Bununla beraber, kurban sosyal dayanisma açisindan çok önemlidir. Sezai Karakoç’un da dedigi gibi ‘Kurbanliklar hayvanlarin sehitleri gibidir.’ Onlar bizim yerimize canlarini veriyorlar. Allah nice bayramlari milletimize saglikla nasip etsin.” dedi.



“BEN BÖYLE BIR HIZMET GÖRMEDIM, HER SEYIMIZ VAR”

Kurban ibadetini yerine getirmek için pazara gelen vatandaslar ve kurbanlik hayvan saticilari pazardan duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Pazarda her türlü imkânin saglandiginin altini çizen vatandaslar Baskan Yalçin’a tesekkürlerini iletti.

Sunulan hizmetten dolayi mutlu olduklarini ifade eden Çömlekçi Mahallesinden kurban saticisi Adem Köse, “Çok mükemmel bir Pazar yapilmis. Pazardaki hizmetler on numara, yineleyerek tesekkür ediyorum. Baskan Yalçin’dan Allah razi olsun.” diye konustu.

Bir diger kurban saticisi Kemal Durmaz da duydugu memnuniyeti, “Bu pazari kuran Mustafa Baskanimizi yürekten tebrik ediyorum. Kral adam. Bu nasil hizmettir, her sey ayagimiza geliyor. Suyumuz yanimizda çadirimiz hazir. Dondurmadan sabah çorbasina kadar her sey var. Baskan Yalçin’a Allah, iyilik saglik versin.” sözleriyle dile getirdi.

Pazara kurbanlik almak için gelen Selçuk Demirel ise Resadiye Kurban Pazari’na ilk kez geldigini belirterek “Ben pazara ilk kez geliyorum. Çok güzel, ekipmanlar olsun, yardim eden personeller olsun her türlü hizmet var. Çok tesekkür ederim.” dedi.

Kaynak: İHA