Kayseri Kariyer Merkezi 1 Ayda 349 Kisiye Istihdam Sagladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Kariyer Merkezi, sadece 1 ayda 202 is ilani ve toplam 754 personel talebi alirken, 349 kisiye istihdam sagladi.

Kayseri Kariyer Merkezi 1 Ayda 349 Kisiye Istihdam Sagladi


Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin istihdamina katki saglamaya devam ediyor. Yaptigi çalismalarla is arayan ve isveren arasinda köprü kuran Büyüksehir Belediyesi’nin kariyerden sorumlu kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi, en uygun kisiyi, en uygun ise yönlendirmeye gayret ediyor. Büyüksehir Belediyesi’nin istihdam ve danismanlik kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi, inovatif kimligiyle Türkiye’de güçlü bir ekonomi ve gelecek saglayarak, istihdam piyasasina yön veren kuruluslardan birisi olmayi hedeflerken bu çerçevede hemen her platformdan hedef kitledeki vatandaslara ulasmaya gayret gösteriyor. Kayseri Kariyer Merkezi, web sitesi ve cep telefonu uygulamasi araciligi ile de hedefine ulasmaya çalisiyor. Mayis ayi içerisinde 202 is ilani ve toplam 754 personel talebi alan Kayseri Kariyer Merkezi, 349 kisiye istihdam sagladi. Kayseri Kariyer Merkezi, 2023 yili Ocak ve Mayis arasi olmak üzere 5 aylik süreçte istihdam sayisi toplamini 1014’e ulastirirken, is yeri ziyaretleri ve sehirde yapilan etkinliklerde de yer alarak istihdama yönelik olarak halki bilgilendirmeye devam ediyor.

Sadece 1 ayda 21 bin 110 yönlendirme ve 40 yeni firmayi üye yapan merkez, staj konusunda da Büyüksehir Belediyesi Insan Kaynaklari Daire Baskanligi’nin koordinasyonunda Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi ve özellikle üniversiteler ile koordineli bir sekilde çalismalara katiliyor. Kayseri Kariyer Merkezi araciligi ile sehirde ve çevre illerde bulunan üniversite ögrencilerinin staj konusunda sikinti yasamamasi için gayret gösteriliyor.
Kaynak: İHA