Göktekin Yapi Ve Yalin Enstitü Is Birligi

2013 yilindan bugüne Yalin Insaat uygulamalarini benimseyen ve uygulayan Göktekin Yapi, Yalin Enstitü ile birlikte gerçeklestirdigi is birligi çerçevesinde, depremden etkilenen 11 il basta olmak üzere Türkiye çapinda insaat sektörüne faydali olacak yeni bir projeyi hayata geçirecek.

Göktekin Yapi Ve Yalin Enstitü Is Birligi
Göktekin Yapi ve Yalin Enstitü, 6 Subat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen Güneydogu Anadolu bölgesindeki 11 il basta olmak üzere, Türkiye’de Yalin Insaat uygulamalarini gelistirmek ve yayginlastirmak üzere yeni bir anlasmaya imza atti.

Adana’da bir araya geldiler

Sektör temsilcisi olarak seçilen Göktekin Yapi’nin Yönetim Kurulu Baskani Serdar Göktekin’in ev sahipliginde; Yalin Enstitü Yönetim Kurulu Baskani Yalçin Ipbüken, Yalin Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yakut ve Göktekin Yapi Yönetici ve Uzmanlari 15 Haziran 2023 Persembe günü Adana’da bir araya geldi.

Göktekin Yapi ve Yalin Enstitü’den, insaat sektörüne katki saglayacak proje

Bugüne kadar Yalin Enstitü’den aldigi; Last Planner, A3 Problem Çözme, Hizalanma (Hoshin Kanri), Yalin IK vb. egitim ve danismanliklarla Yalin Insaat uygulamalarini benimseyen ve uygulayan Göktekin Yapi, Yalin Enstitü ile birlikte depremden etkilenen Güneydogu Anadolu bölgesindeki 11 il basta olmak üzere ülke çapinda insaat sektörüne faydali olacak yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazirlaniyor.

Deprem bölgesinde yeni kurulacak akademinin sinyali verildi

Konuyla ilgili uzmanlar ve yetkililer Yalin Insaat’ta “insan kaynagi olusturma”, “arastirma ve is gelistirme faaliyetleri”, “proje paydas iliskileri” ve “müsteri odakli tasarim” gibi konularin Yalin Insaat bakis açisiyla yönetilmesinin önemine vurgu yapti. Gerçeklestirilen toplantida, özellikle nitelikli insan kaynagi ve paydas yetistirmek için bölgede kurulacak bir akademinin sinyali verildi.



“Göktekin Yapi, Yalin Insaat’in uygulamalarini süreçlerine entegre eden öncü isletme oldu”

Projenin amacinin Yalin Insaat ile ilgili farkindalik olusturmak ve Yalin Insaat faaliyetlerini artirmak oldugunu vurgulayan Göktekin Yapi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Göktekin, konuyla ilgili su bilgileri verdi:

“Ülkemizde uzun yillardir isletmelerin yalin düsünce ve uygulamalarini gelistirerek isleri daha iyi hale getirmesine destek olan Yalin Enstitü, uluslararasi is birlikleri ile bireysel ve kurumsal egitimler, Yalin Düsünce ve Yalin Üretim danismanliklari sunmakla beraber; zirveler, etkinlikler ve yayinlar üretmektedir.”

Göktekin Yapi’nin da insaat sektöründe Yalin Enstitü’nün misyonu ile benzer bir bakis açisinin izinde olduguna dikkat çeken Serdar Göktekin, sözlerini söyle sürdürdü:

“Göktekin Yapi, Yalin Enstitü ile bugüne kadar gelistirdigi is birlikleriyle müsteriye sunulan degeri önceliklendiren bir proje gelistirici ve Yalin Insaat’in uygulamalarini süreçlerine entegre eden öncü isletme olmustur.”

Yalin Düsünce nedir?

Göktekin Yapi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Göktekin, Yalin Düsünce hakkinda su bilgileri verdi:

“Yalin Düsünce’nin temel amaci; degerin ilk hammaddeden baslayarak, deger olusturma süreci boyunca hiç kesintisiz akitilarak hizla nihai müsteriye ulastirilmasidir. Bunu basarabilmek için tüm deger zincirine bir bütünlük çerçevesinde bakmak, israflari yok etmek ve tüm faaliyetleri; müsteri için mükemmel deger olusturmak amacina yönlendirmek gerekir.”
Kaynak: İHA