Jandarmanin Operasyonunda Gözaltina Alinan 7 Kisiden 5'I Tutuklandi

Balikesir’in Edremit ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen es zamanli operasyonda gözaltina alinan 7 zanlidan 5’i tutuklandi.

Jandarmanin Operasyonunda Gözaltina Alinan 7 Kisiden 5'I Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekiplerince yapilan çalismalar sonucunda, Edremit ilçe merkezinde C.Ç. (27), T.Ç. (38), E.Ç. (19), T.K. (38), E.Ç. (61), E.S. (39) ve O.K.’nin (25) örgütlü olarak silah ve uyusturucu madde ticareti yaptiklari bilgisine ulasildi.

Il Jandarma Komutanliginca, uyusturucu madde, silah/mühimmat imal ve ticaretine yönelik olarak yapilan çalismalarda Edremit’te 7 süphelinin is yeri ve ikamet adreslerinde aramalar yapildi. Aramalar sonucu; 25 bin adet sentetik uyusturucu hap, 5 bin 156 gram bonzai, 856 gram sentetik kannabinoid, 3 adet hassas terazi, 16 adet av tüfegi, 7 adet tabanca, 912 adet tabanca fisegi, 90 adet tarihi obje ve 660 bin TL suçtan elde edilen gelir ele geçirildi.

Icra edilen operasyonda, örgütlü olarak uyusturucu madde imal ve ticareti suçundan yakalanarak adli makamlara sevk edilen 7 süpheliden E.Ç., C.Ç., T.Ç., E.Ç. ve O.K. tutuklandi, T.K. ve E.S. ise adli kontrol sartiyla saliverildi.

Kaynak: İHA