Ertugrul Baskan'dan Kamp Dönüsü Genç Kampçilara Hediye
Gençleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampi’na gönderen Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, 15-20 yas arasi kizlara kamp dönüsü hediye verdi.

Pursaklar Belediye Baskanligi önünde kizlari karsilayan Ertugrul Baskan, yasadiklari deneyimleri genç kampçilardan dinleyerek, kamp dönüsü genç kizlara çesitli hediyeler verdi.
"Kamp dönüsü, kizlarimizin hikâyelerini dinledik"
Kamp dönüsü Pursaklar’in genç kampçilarini belediyede agirladiklarini ifade eden Baskan Ertugrul Çetin, "Genç kampçilarimiz, Kirsehir Ahi Evran Gençlik Kampi’nda birkaç gün gönüllerince eglenme firsati bulurken, kamp boyunca doga gezileri ve çesitli aktivitelerle bol bol eglendiler. Kamp dönüsü, kizlarimizin hikâyelerini dinledik. Hatira için de sans bilekligi hediye ettik. Güçlü kizlar, güçlü yarinlar anlayisi ile hareket ederek onlar için farkli aktiviteler düzenlemeye devam edecegiz" dedi.
