Kavak OSB'ye Yatirimci Ilgisi Açiklamasi 25 Fabrika Daha Kurulacak

Samsun’un Kavak Ilçe Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, “Kavak Organize Sanayi Bölgemizde(OSB) 40 tane fabrikamiz var. 25 tane de yatirimci dosyalarini verdi, bekliyor. Kavak çok baska yerlere gelecek” dedi.

Kavak OSB'ye Yatirimci Ilgisi Açiklamasi 25 Fabrika Daha Kurulacak
Samsun 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Kavak Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, burada bir araya geldigi basin mensuplarina Kavak’ta yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi verdi. Saricaoglu, “Kavak öyle bir noktaya geldi ki bugün gerçekten isçi ariyoruz. Bunu ararken de gerçekten amele falan aramiyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde 40 tane fabrikamiz var. 25 tane de yatirimci dosyalarini verdi, bekliyor. 3-5 seneye kadar Kavak çok baska yerlere gelecek" diye konustu.

Kavak’ta nüfus artisi oldugunu ifade eden Saricaoglu, "Kavak’in nüfusu 3-4 bin artti. Dolayisiyla Kavak’ta çok fazla bir sikintimiz kalmadi. Sanayimiz büyümeye devam ediyor. Kavak’ta altyapi problemi yok, üst yapi problemi yok. Biz yaptiklarimizi sosyal medyadan çok fazla paylasmiyoruz. 10 senede bu performans ancak bu kadar olur. Sehir içerisinde hiçbir sorunumuz kalmadi. Belediye hizmet binamiz, sosyal alanlarimiz, parklarimiz hepsini yaptik. Sadece suan küçük sanayi sitemiz ihale asamasindadir. Kavak’in girisine 55 tane dükkan yapilacak” seklinde konustu.

Ziyaret Baskan Saricaoglu’nun 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti Baskani Yusuf Ziya Çakir’a hediye takdimi ile son buldu.
Kaynak: İHA