Izmir Büyüksehir Belediye Meclisinde 'Bavul' Gerginligi

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin haziran ayi olagan meclis oturumunda AK Partili ve Cumhuriyet Halk Partili (CHP) meclis üyeleri arasinda ‘bavul’ gerginligi yasandi.

Izmir Büyüksehir Belediye Meclisinde 'Bavul' Gerginligi
Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin haziran ayi olagan meclis oturumunda kürsüye bavulla çikan ve bavulda yer alan malzemeleri çikaran AK Partili Meclis Üyesi Yusuf Demircioglu, “Size hediye getirdik. Patates sogan defalarca hediye ettiniz, ben de bunlari hediye ediyorum. Valizin içinde büyüteç var hala seçim sonucunu görmeyenler için. Hala ben görmedim, duymadim, sonuçlari hazmedemedim diyenler için soda var, hazimsizliga iyi gelir” diye konustu.

Demircilioglu’nun bu sözlerinin ardindan Izmir Büyüksehir Belediye Baskanvekili Mustafa Özuslu zabitalardan valizi disari çikarmalarini istedi. Zabitalarin valizi disari çikarmasina engel olan AK Partili meclis üyeleri ve CHP’li meclis üyeleri arasinda gerginlik yasandi. Bu sirada CHP’li bir meclis üyesi dengesini kaybederek yere düstü. Diger meclis üyelerinin araya girmesiyle gerginlik yatistirildi ve kalan bölümde meclis oturumuna devam edildi.
Kaynak: İHA