Vatandastan 20 Milyon Lira Vurgun Yapan Organize Suç Örgütüne Operasyon Açiklamasi 5 Tutuklu

Gaziantep’te, hazine arazilerinin imara açilacagi vaadiyle çok sayida vatandastan yaklasik 20 milyon TL toplayarak nitelikli dolandiricilik yapan organize suç örgütüne yönelik jandarma ekiplerince operasyon yapildi. Operasyonda yakalanan 6 süpheli sahistan 5’i sevk edildikleri adli mercilere tutuklandi.

Vatandastan 20 Milyon Lira Vurgun Yapan Organize Suç Örgütüne Operasyon Açiklamasi 5 Tutuklu
Gaziantep Il Jandarma Komutanligi ekipleri, hazine arazilerinin imara açilacagi vaadiyle çok sayida vatandastan yaklasik 20 milyon TL toplayarak örgütlü bir sekilde rüsvet ve nitelikli dolandiricilik suçunu isleyen organize suç örgütüne yönelik çok sayida adrese es zamanli operasyon yapti.

Yakalan 6 süpheliden 5’i tutuklandi

Adli makamlarin koordinesi ile titiz planlama ve takip çalismalari sonucunda yapilan operasyon neticesinde, 6 süpheli gözaltina alindi. Tamamlanan yasal islemlerinin ardindan adli mercilere sevk edilen 6 sahistan 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diger süpheli ise adli kontrol karariyla serbest birakildi.

Süphelilerin baskin yapilan adreslerindeki aramalarda ise 6 adet cep telefonu, 3 adet bilgisayar, 2 adet USB bellek, 80 adet muhtelif evrak ve doküman ele geçirildi.
Kaynak: İHA