Hidirellez Bayrami Etkinlikleri Sehrin Simgesi Kütahya Kalesi'nde Gerçeklestirildi

Belediye Baskani Alim Isik, Kütahya Üsküp Türkleri Dayanisma Dernegi’nin düzenledigi Hidirellez Bayrami etkinligine katildi.

Hidirellez Bayrami Etkinlikleri Sehrin Simgesi Kütahya Kalesi'nde Gerçeklestirildi
Kütahya Üsküp Türkleri Dayanisma Dernegi, Hidirellez Bayrami etkinliklerini sehrin simgesi Kütahya Kalesi’ndeki Hisar Kir Kahvesi’nde düzenledi.

Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik ve Il Emniyet Müdürü Hakan Sirali’nin da yer aldigi etkinlige çok sayida vatandas katilarak renkli görüntüler olusturdu. Rumelili Yakup’un sahne aldigi etkinlikte vatandaslar, Hidirellez Bayrami’nin coskusunu doyasiya yasadi.

Baskan Isik, “Böyle güzel ve anlamli bir günde davetiniz için sahsim ve sehrimizde yasayan hemsehrilerim adina sizlere tesekkür ediyorum. Bu güzel kültürün yasamasi adina fedakârlikta bulunan, organizasyona destekte bulunan tüm hemsehrilerimize ayri ayri tesekkür ediyoruz. Kütahya, Türkiye’nin bir kopyasi. Burada da her bölgeden hemsehrimizin burayi mekân tutup yasadigi, ticaretini yaptigi ve sehrimizin büyümesi ve zenginlesmesi adina emek verdigi bir sehrimiz. Katilan herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Hidirellez etkinliklerine yaptiginiz katki için burada bu güzel insanlari toplayip bir araya getirip bu vesileyle kaynastirdiginiz için dernegimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Etkinlik öncesi bir konusma yapan Kütahya Üsküp Türkleri Dayanisma Dernegi Baskani Serkan Vuran, verdigi destekler için Belediye Baskani Alim Isik’a tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA